I we could light up the sky

Hello again bitches,

Läser fortfarande, japp! men jag kom överfund med nu att det finns en hel del seriöst blonda tjejer. Okej, visst jag visste redan om hur mycket sådana människor det fanns, men dom gör sig verkligen korkade?
Trycker ihop sina tuttar (som redan är alldeles för flötiga för att kunna tryckas ihop så mycket ) så dom ser ut som ett par plättar som ligger mot bröstkorgen.

Sen skriver att idominsalva är det bästa som finns, och överanvänder det. Maximal fjortisstämpel där med. Superblonderat hår, så det bara ser jätteslitet och skadat ut, och även gult. Fejk fejk fejk. Brunkrämsrand och överanvändning av mascara så man i princip bara har 3 feta ögonfransar över och under ögat.

Man skulle kunna tro, att sådana här människor borde veta bättre, men tydligen inte. Dom VILL leka barbies, dom vill vara "sexobjekt" *host slampor* och verka sexiga på ngt sätt.... som jag bannemej inte förstår haha!



Skönhetsoperation.
Ah något måste ju vara fel på självkänslan om man väljer att se ut som en crackwhore.

Stäng in dig i en garderob.
Om du inte har pengar - stäng in dig. Du är en skam mot Sverige, skam mot världen.
Är det så här vi ska se ut, är det så här vi ska visa upp 2000-talet som? En fjortisperiod?
NO THANK YOU

Ála natural
Skippa sminket, skippa allt de fejka. Gå och sola solarium, gör lite slingor hos frissan. MEN FÖR ALL DEL, släng inte i en hel jävla blekning i håret 1000 gånger, kan bara ana hur sletet hår fjortisar har.


Liksom, vilken tjej skulle ni välja om det stod mellan liv och död?;
 eller

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback