Fis ♥

fis

Hamstring

Idag på praktiken fick jag följa med chefen till skövde där dom ska stänga en enorm nordsjöbutik. Så vi har en massa att ta med till vår butik men även jag fick det lite roligt där. För när vi hade varit där en stund så kommer en av personalen där och säger att dom ska slänga massa tapetrullar (helt oanvända, nya rullar) och vi kunde ta dom vi ville ha.
Japp, då vart jag i himmelriket typ, älskar att hamstra gratissaker.. haha!
Dock vet jag inte vart jag ska ha dom, men tänkte väl mest på vänner och familj :)

Denna fick jag mest utav, 7 rullar kanske? får kolla hur många jag egentligen tog imorgon haha... kostar närmare 300 kr rullen, så eh... ja jag älskar gratis woop woop. (Eco artist 09)

 

*

Denna eco wood tapeten fick jag med mig en rulle hem utav. Riktigt snygg, skulle passa bra som en fondvägg!

 

 

Denna fick jag med mig 2 rullar utav. (Decorama easyup)


Håller allt inne hela tiden.

Jag är så arg. Jag kan aldrig få må bra, först är det skolan sen ska ju en viss typ hålla på. Och varför ska jag vara tyst om de egentligen? Har varit tyst allt för länge egentligen, och jag ska absolut få säga till när något är fel och när jag inte mår bra.
Om man bara EN GÅNG, EN DAG, kan må förjävla bra, ja då tackar jag gudarna (om det ens finns några sånna?). Jag pallar inte att bli nedtryckt som någon patetisk människa, jag har fan också känslor.
Finns dagar då jag bara vill slå näven i väggen eller dunka huvudet i väggen, bara skrika och kasta iväg allt i väggen. Datorn, mobilen, tvn.. u name it.
Men jag gör det inte, för jag håller inne allt. Jag försöker dämpa ner min ilska hela tiden, även om jag bara vill vara ursinnig och tappa kontrollen totalt. Jag har gjort det förr.
Jag är som sagt en människa med känslor. Som det där orduttrycket: "Du skall bemöta andra som du vill bli bemött själv."
Visst, jag kanske inte alltid är förjävla snäll, men jag trycker definitivt inte ner människor på de sätt som jag blir nedtryckt på. Jag kan va lite halvelak, men dom får ju fan inget sämre självförtroende för de. För de har jag - dåligt självförtroende.
Var bara tvungen att skriva ner lite av mina tankar, jag är så trött på detta.

The back-up plan

vill tipsa om en film jag såg igår - the back-up plan! Vet inte hur många gånger jag låg och asgarva, men det var verkligen en rolig film haha! tycker ni borde se den :)

Såg även på One day igår, den borde ni också se, meeeeeeeen man lipar rätt mycket så det är ju motsatsen till the back-up plan ;)


Gingerbread house♥

Mitt fina pepparkakshus! Ville göra ett lite tjejigare iår, och det lyckades jag nog allt med ;) haha.
Blommorna är av socker, så allt på huset går att äta, omnom!

Förlåt!

Bloggen kommer tyvärr mycket i andrahand nu, jag jobbar 9-18 på vardagarna så direkt när jag kommer hem vill jag bara vila och kolla på lite serier osv. Men nu är det ju helg, så varför inte blogga? haha :D
Och har bara en vecka kvar på praktiken, så det kommer bli bra med uppdateringen sen ;)
Moderskapet och faderskapet är ute o bowlar & har sig, så jag och syrran har ätit tacos och kollat på film. Imorgon tänkte jag göra ett pepparkakshus, med massa kristyr och non stop! så slänger väl upp lite bilder på de med sen haha ;) Kul att se att så många hittat in på min blogg? *Förvånad*
Men det är ju alltid positivt, puss på er!
Btw, fin bild va? hahaha.. hittade den i London-mappen. Saknar London som fan!

Everyday I'm shufflin'

Jobbigt att det redan är söndag, praktik imorgon igen. Suger lite, för min kropp värker halvt ihjäl sig, särskilt ryggen. Så hoppas det inte blir något allt för jobbigt denna veckan för det pallar jag just nu bara inte:)
I fredags åkte jag och moderskapet till Karlsborg för att sova över hos min syster, fick köra till skövde. Där chilla vi lite och spela osv, och igår gick vi på julmarknad. Dåligt med godis där, men mamma köpte med sig några flaskor enbärsdricka hem, så gott!
Sen var det dags för hemfärd, denna gången körde jag hela vägen hem i busväder. Bra att vara med om sånt och tiden går mycket fortare när man kör? Borde göra detta mer haha...
Känns lite fult också att jag fyller 19 om 2 månader och inte har körkort än, men har egentligen inte  behövt att ha det, men nu efter nyår ska jag gå igång igen på de och plugga på som fan. Så man iallafall har den tills allt med studenten börjar :)
Igårkväll åkte jag, maja & robin och ströga lite, åt thaimat och hade allmänt roligt faktiskt :)

my little friend LYCKA

När jag kom hem nyss från praktiken så låg det ett grönt paket på bordet adresserat till mig, och jag höll fan på att dö av lycka när jag såg vad det var. MITT FAVVOGODIS SOM JAG HITTA I LONDON! :D Skittles woop woooooop
Då har min vän micke varit i Berlin och hittat dessa och skickat, snällt va? Så nu lär jag ju njuta sönder i helgen, omnomnom!