Coral wave

Mamma tog hem ett nytt läppstift från Oriflame, som heter Coral Wave. Och den har jag suktat efter i några veckor nu, så mamma gav mig den. *glad tjej* :D
Det är typ en röd/orange, väldigt stark färg men på läpparna faller den så bra och den återfuktar. Och det känns inte som att jag har på mig något alls på läpparna! :)
Den kommer i en läppstifts kollektion som heter Oriflame Beauty Wonder Colour Lipstick och kostar 110 kr. Fast om man köper den nu så kostar dom 69 kr! mums :D
Den här tar jag sååå med mig till London.

caramelli

Tjenus!
Ligger i sängen nu och äter karameller från Läckö Slotts souvenirbutik :) Dyra, men riktigt goda. Dock saknar jag fjolårets karameller, nämligen deras jordgubbskarameller! to die for, lovar :O
Dom kanske skulle ta in dom igen nästa år, så det får jag fan hoppas! :D
Iaf, fattar ni hur underbart det är att kunna TUGGA på karameller? Efter att haft räls och så konstiga tänder så har det inte riktigt gått, men nu är det som att vara i himmelriket. Äta knäckebröd också!
Åkte hem tidigt från skolan idag, min mage har krånglat i många dagar nu och jag vet inte varför. Kanske håller på att bli lite för mycket så kroppen säger ifrån.. men det kan jag tyvärr inte hjälpa. Hoppas det går över tills vi åker till London :O
6 DAGAR KVAR! :D :D :D

Holländskt påhitt

Så syrran kom hem precis från Holland, och detta är något som hon tog med sig. Nämligen strössel.. SOM MAN HAR PÅ MACKORNA?
Jag åt lite strössel från handen och insåg det faktum att dom är ett par riktigt stora gottegrisar där borta. För det är alldeles för sött för min del att ha på en macka. Nästan lite läskigt? :O
Men något jag gillar är Kip Kerrie, vilket är tärnade kycklingbitar i en slags currysås som man har på mackor - DET är gott om något! mums filibabba ;)

Sakta men säkert

Tänkte börja blogga lite igen, sakta men säkert. Mycket som händer nu som sagt, och jag är allvarligt talat SKIT-TRÖTT!
Främst så har jag 1000 saker som pågår i skolan, många inlämningar m.m., samt att jag börjat på körskolan nu och körläraren sa att jag lär ha körkortet innan jul, om jag bara orkar plugga. Och jag var världens stud 7-9an, men efter att jag började måleri och allting "pluggaktigt" minskat rejält så blev det en helomvändning.
Jag kan bara inte sätta mig ner och plugga. Försöker som fanken nu, och efter detta inlägg ska jag nog öppna teoriboken och iallafall läsa minst 25 sidor. T-r-å-k-i-g-t.
Och jag tror det blir lite mycket nu med tanke på också att vi ska till London nästa vecka, så det är mycket att tänka på, beställa pund m.m.
Imorgon ska vi testa studentmössor och efter det ska jag på riskettan i 3 timmar. Efter det så blir det dans.
puss

bloggpaus

----BLOGGPAUS ----
lite tight nu med saker i skolan, samt att jag ska börja plugga för körkort. Slänger upp inlägg så fort det blir lite mer tid och ork! Kanske i helgen förhoppningsvis, jappjapp

Now everybody say WEEEYOOO

Hej McDreamy.
Uppdateringen har varit usel, i know. Har mått uselt, och utslagen gör det ju fan inte bättre om man säger så. Lever på hydrokortisonsalva och Fenuril (som är en mjukgörande kräm). DOM SKA BORT, så äre ba.
bort bort bort.
Undrar  om det blir några tummar utdragna ur röven imorgon i skolan, för nu får dom fan boka till London! Och om det blir så att vi drar den 5 oktober så är det 24 dagar kvar! WOHO.
Nu ska jag drömma vidare om Beau. Han är förövrigt med i desperate housewives och nya serien Awkward. på MTV! mumsilimums

Ville festa mer efter hälgen

När jag stod och gjorde nudlar imorses så ser jag något stoooort och brunt som springer förbi i grannens trädgård. Jag går fram till fönstret, och ser en älg. EN ÄLG. Mitt i ett villaområde???
Pappa sa att den antagligen var ute efter dom jästa äpplena men jag skrämde bort den när jag skrek till dom andra: " ÄÄÄÄÄLG, DET ÄR EN ÄLG UTANFÖR!!!!" osv.
Den sket nog ner sig.
Och gräset är så mjukt, så det är djupa, djupa fotavtryck från älgen på vår trädgård, för den hoppade över häcken ( häcken är typ 160 cm hög) och in på vår trädgård och sprang upp mot vägen. Det djupaste fotavtrycket i vår trädgård var typ 25 cm eller något, sjukt! Och vilken bjässe!
Seriöst, jag trodde jag skulle kissa ner mig..

Photoshop

Min första photoshop grej på digitalt skapande. Vi markerade ut frukter från bilder och förde över till en annan och lärde oss olika tekniker. Så jävla ful! haha.. menmen ;D
Behövde bara gå på denna lektionen för kultur & stilhistoria var inställt och på religionen så kunde min grupp ändå inte redovisa så jag åkte hem :)
Snart blir jag nästa Kissie ;) inte..

Tiden går fort... ♥

Det går fort när man har roligt :)

(Bild 1: Jag och Ewa. Bild 2: Ewa och jag. Bild 3: Ewa, jag & Ann-Sofie. Bild 4: Jag och Ewa.)


Congratulations and celebrations!

Stort GRATTIS till min syster Ewa som fyller 20 år idag!

När vi väckte henne så vart det värsta snorpartyt. Jag, mamma och Ewa är ju förkylda så det blir ju en rolig födelsedag för henne ;) haha! Ne men jag tror vi ska äta Klings glasstårta (OMNOMNOMNOM), och sen.. ja sen vettifan. Ingenting? Vi har ju redan haft kalas för henne :)

Ser ut som att jag måste dra till skolan imorgon, jag mår inte så mycket bättre, men kan inte missa morgondagen. För första lektionen är digitalt skapande och då skulle vi gå igenom photoshop och kanske några andra adobeprogram, och med tanke på att jag är seriöst sämst på sånt så måste jag nog dit. Sen har vi kultur och stilhistoria, och det är ju då några i klassen ska läsa upp vad dom tränat in om gamla egypten och det måste jag anteckna (ska få bra betyg i det har jag bestämt) och efter det har vi religion, då vi ska redovisa om döden.

Ja. Jag måste åka, skit också. Fast tur att det bara är en dag och fredag är ju så kort och onödigt så lite får jag väl offra. :) Just det ja, angående kortet på bilden så tvingar mamma mig i princip ALLTID numera att skriva. Bara för vi lärde oss kaligrafi (stavning?) i ettan. UTNYTTJARE! :(


You shut me out

Haha rätt epic, jag sa till pappa igår att jag inte skulle bli förvånad om både mamma & min syster skulle bli smittade av mig också. Igårkväll säger Ewa att hon är förkyld, och nu när mamma kom hem från jobbet så var hon skitförkyld. (A)
Känner mig lite halvt skyldig hö hö .. ;)
Igårkväll hände det inte så mycket, jag och syrran kollade på idol (fick den där jävla elektropop låten på hjärnan och har haft den där sen dess) sen blev det Hollywood fruarna. Rolig kväll, jappjapp!
Stannar hemma imorgon också, tyvärr! Fuck, missar BBQ-dagen i skolan, synd det :) Tycker om att skolan börjat med lite sådana där roliga saker när man ska äta. Som i våras, då hyrde dom in 2 kockar från santa maria eller vad det var som stod och woka i 2 stora pannor till oss alla :)
Börjar förövrigt bli lite sur på lärarna som aldrig kan ta tummen ur röven och bara boka till London. Känns annars rätt jävla ovärt att betalat ett pass när man aldrig ens åker utomlands.
Plus att man ska inte förlita sig på sina elever hela tiden att dom ska kolla upp ALLT, man får faktiskt göra lite själv också. Inget duger ju åt dom. Jag vill bara komma iväg, skiter om vi bor på ett slabbigt hostel eller ett skitnajs hotell. LIKSOM, BARA BOKA!??!?! omg.
Japp nu är jag sur, ska gå och gosa med min snarkande kisse.
hejs

If you want to, I can save U

Michelle Branch - All you wanted

Hittade en rätt bra bild på Google, tidigare har jag bara sökt på medaljongsjukan/fjällros och då har det inte kommit upp så bra bilder. Nu sökte jag på pityriasis rosea och då jävlar kom de bra bilder! Så som gubben ser ut på magen, gör jag också. Fast nu är det mer vid brösten och halsen, och har kommit många på armarna samt låren. Även mer på ryggen :(

Äckligt va? Blir kul sen när vi ska ta skolfoto, jag sa det till mamma att jag kommer få ha något med hög krage, eller skaffa en superbra concealer. Hon tyckte jag skulle ha en sjal eller halsduk... Och när jag kommer kolla på fotot sen i livet, så kommer jag komma ihåg att det var sista året i skolan som jag fick detta. Något som ingen i min familj någonsin hört talats om förut. Grejt..

Stannade hemma från skolan idag, gör detta imorgon med. Håller på att tappa rösten totalt :/ Och har sovit hela dagen i princip, därför det vart dåligt med uppdatering! Ska kika lite på the secret life of the american teenager nu och knapra vicks,

puss :)


You're amazing

jo tjena, jag vill ha sånt här bröllop HELT KLART!  :O

NOTERA TÅRTAN!!!!!!!!!!!!!

Förövrigt en tuff brud, som gör många härliga tutorials, hon är från Moldavien men flyttade till USA. (Evelinicutza på youtube)


Sick and tired

White tie affair - Candle (sick and tired)

Precis vaknat, sov väl lite bättre inatt, men igårkväll mådde jag så jävla illa! Bara kom helt plötsligt, och jag blev yr. Inget roligt kan jag säga! :O Sen inatt var det fan nära att jag spydde. Den här förkylningen börjar faktiskt bli lite jobbig nu :(
Men iallafall, mammas och pappas kompisar kom ju och så hade dom typ "kräftskiva", jag joinade dom när det var dags för en liten shot och kaffe & tårta (och nej det är inte shotten som gjorde att jag mådde illa, så vek är jag inte :) )
Blir ingen skola för mig imorgon, kanske inte tisdag heller. Jag vet att mina förkylningar brukar hålla i sig ett bra tag tyvärr :O
Ska snyta mig nu och lägga mig i sängen igen... trööööööööööött!

Be afraid

BU!
nu blev ni allt rädda va? Ibland är jag allt rolig...
Men nu är iallafall kalaset slut, fast satt inne på mitt rum 80 % av tiden haha :) Och om en timma så kommer mammas och pappas kompisar så det är kräftskiva här. Ingen lugn stund på hela dagen känns det som!
Haha, min gammelmormor undrade om jag var förkyld, och då sa jag med skramlig mörk, hes röst - "jo men det hör du väl, jag låter ju som en man"
för det gör jag. Och när jag skrattar, så blir det ett mörkt HE HE HE HE HE. Jätteläskigt, värsta peddot eller nåt.. blev värre när jag asgarvade, herregud, blev ju rädd för mig själv. :(
Åremössan har syrran stickat, passade på att testa den :)

Ung Cancer

Såg denna videon, och jag tänker uppmärksamma detta åt mina läsare. Dela den på er blogg eller på facebook så unga med cancer ser den och förstår att det är okej att vara arg, ledsen osv. Den har ett väldigt bra budskap tycker jag!

BOO YOU WHORE

David Guette ft. Nicki Minaj & Flo Rida - Where them girls at
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.
Vaknade typ för en halvtimma sen och har i princip bara sovit tillochfrån sen 2.  Kändes som att någon hade skurit i min hals, för liksom det svider cpmycket och jag har massa slem där så när jag harklar är det inte speciellt roligt kan jag säga er. Ingen idé att försöka sova...
Idag blir det ju som sagt kalas (yay) men är definitivt inte taggad, får väl hålla mig på mitt dumma rum.
ÅÅÅÅÅH jag orkar inte snora och hålla på, hur fan kan så mycket skapas så snabbt!? DET ÄR OLAGLIGT!!! bara.. försvinn.
Och jag har nyst minst 10 gånger på en kvart, bara känner hur alla baskelusker flyger ut ur mig som en jävla pistol. Inte bra.
Ni älskar mina arga pms inlägg <3
Heja!

Reporter med auramigrän

Detta tycker jag är sjukt läskigt, det är en reporter som får auramigrän mitt under sändning, alltså den migränen jag får. Hon får talsvårigheter och det har jag ju också när jag får det. Men det mest läskiga är när en gubbe förklarar vad som händer i hjärnan när man får det... seriöst, jag är ärrad för livet. HEJ


Can't you hear that bom bom bom?

Nicki Minaj - Super bass

Varit vaken halva natten för att min hals dödade mig typ, så där jättekul. Funderade på att inte dra till skolan men gjorde det ändå för vi hade bara 2 lektioner, men på sista kunde man åka hem, så jag vart i skolan i typ bara en timma. :)

Måste städa rummet, och duscha, och imorgon ska jag genomlida min systers 20 årskalas, och sedan på kvällen kommer mammas kompis så det blir nog ingen tyst sekund på hela dagen  :( Får sitta inne på mitt rum och snora halvt ihjäl mig! heja :o


Sit where U belong

Hej drömsoffan!
Röd, bio känsla fast lyxigare, bord mitt i soffan. Vartenda säte går att luta bakåt.
PRISLAPPEN? Jo ligger ju på 60300 kr...

Marängsviss

Efter skolan åkte vi till Stinas lägenhet och firade henne med marängsviss! Mums! :) Hon blev ju hela 18 år idag, gamla lilla tös ;)
Något som är störande är att jag har blivit förkyld, och har cpont i halsen så har köpt på mig massa vicks som jag ska knapra nu. Tur som fan att jag bara är i skolan i drygt 2 timmar imorgon! (eller mindre!!)
d-ö-r.

Shoe Shine

Idag hade jag första lektionen med mitt indivinduella val, som är digitalt skapande! Och jag kan säga er att det är jävligt gött att få alla adobe-programmen installerade. Så nu jävlar ska jag bli kung på allt sånt där! ;)
- Fick en jobbig huvudvärk på den ena lektionen då var och en skulle redovisa om gamla egypten. Alla prata och fnittra, och dom som faktiskt försökte lyssna och skriva ner hörde ju inget (som jag) så jag blev bara superarg och superirriterad. Gav nog många bitchblickar haha :)
Det handlar ju liksom om betyg och det man skriver ner ska man sedan sammanställa i en inlämning. Hur fan ska jag få bra betyg om ingen kniper käft? Seriöst... vi går inte i 3an på lågstadiet längre, väx upp, ta erat liv på allvar.
Så ah vart väl lite sur idag, fast de förstår man ju :)