Adventspyntning

Sorry för att jag varit off, men jag la upp 2 inlägg som var menade att vara på dom dagarna jag inte blogga så checka under detta inlägget sen! :)
Vi började adventspynta lite idag, satte fram adventsljusstakarna och jag och min syster satte fram våra stjärnor i fönstrena. Ewas rum är så gott som klart nu, hon har gardinerna och alla möbler på plats, och det gjorde en jävla skillnad!
Huvudvärken håller på att försvinna men tror knappast  att den kommer göra det. Men hade en jävla tur som upptäckte den i tid och kunde genast ta tabletter :O annars brukar jag vara i skolan när jag får det, och då tar det ju ett bra tag innan jag är hemma och kan ta dom. So i was lucky :)
Men ah, får försöka skärpa mig på bloggfronten nu!

School's out!

INGEN SKOLA TILLS 10 JANUARI! FUN FUN FUN! 

Men inte så fun, för imorses gjorde jag iordning mig för att sticka iväg till skolan, och skulle föra över en bild till ett usb som mamma skulle ha, då jag såg att texten började vrida sig för mig. Nästan som små blixtrar. 
Då vart det ju bara att ta en superstrong migräntablett och 2 pamol och lägga sig. 
5 timmar senare, och jag har fortfarande superont i huvudet, fast absolut inte som jag hade imorses. Jag har hängt över toan 2 gånger och spytt över smärtan också. Fun fun fun? 

För er som inte vet vad detta är jag har, så är det mitt alldeles lilla fina handikapp (ja jag är handikappad, tydligen), auramigrän. 

Man blir "blind" i 30-40 minuter, då allting man ser suddas ut, smälter ihop. U name it. Det kommer jobbiga "blixtrar" i ögonen och man har absolut ingen balans (eller iallafall inte jag). Sen kommer värken. 
Om man blir blind på t.ex. högra ögat, så får man ont bakom vänstra ögat.
:(

God Jul, eller?!

Hade vår julavslutning idag, känns rätt najs ändå att inte behöva ta ett endaste kliv in i skolan tills den 10 januari (om man inte räknar med imorgon då på våra 2 ovärda lektioner). Helt okej liksom! :) 
Så det blev julmust, pepparkakor, tomteskum m.m. och vi fick presenter från lärarna och hade lite tävlingar och så, dock ingen julkänsla, men det fattar man nog själv när det är 24 november bara haha! 

Ska arbeta lite på mitt vector-självportätt som jag har i digitalt skapande, får se om den blir något bra. Är ju inte precis helt jävla awesome på illustrator men det funkar, kanske laddar upp den här när jag är klar :D 

Puss på rumpan

Hur du får mig att älska dig ♥

Jo genom att köpa dessa.

Jeffrey Campbells Lita Spike shoes! kostar ju bara runt 1300 kr.. men fy satan vad snygga dom är! give.me.


Snow White and the Huntsman

Nu ska man ju inte bara längta till breaking dawn part 2, utan också Snow White and the Huntsman! Kristen Stewarts i all ära, hon är ju fan förjäkla vacker! Tror denna filmen kommer bli en hit. :D

Dessutom är snyggingen Chris Hemsworth med (han i Thor), så eh ja, filmen kommer äga. LÄNGTAR


A Heavy Abacus

Inte bloggat på ett par dagar nu men har vart sönderstressad och har bara behövt och ligga och slappna av. I onsdags var det de la gardie open på skolan, så massa småglin kom och kollade. På kvällen gick jag och Sofia på premiären av Twilight! Och fy satan så bra den var! :D Definitivt den roligaste av alla :)
Igår var det egentligen X-dag i skolan (dag då man ägnar sig åt saker man ligger efter med eller gör saker som lärarna ber en att göra) och då kollade vi på en film i arbetsmiljö och säkerhet som heter Skamgrepp. Var en helt ovärd dag.
Inatt vaknade jag med världens huvudvärk, kändes som att någon hacka med en kniv bakom högra ögat, så jag sket i dom där 2 fjuttlektionerna vi egentligen har på fredagar. Känner fortfarande hur det är något som hugger bakom ögat :(
Nu håller jag på att kolla på American dreams, inget nytt VD avsnitt idag inte... ne för dom jävlarna ska alltid ta en jävla feting paus mitt i allt. Så det blir inget nytt avsnitt förän 5 januari. TACK CW... naaaat
</3

"ill wait"

Tänkte att idag skulle jag ta det lite ledigt, för jag har arbetat så hårt med projektarbetet och knappast haft någon fritid. Ne men så ringer läraren vid halv 9 och väcker mig och säger att hon ska komma och kolla på det färdiga arbetet.
Nu är klockan över 14, och fortfarande ingen lärare här. Har väntat i 6 jävla timmar på en lärare som också tjötade hål i pannan på mig och sa att hon skulle skjutsa mig till skolan också efter att hon hade varit här och kollat på rummet, bara för jag ska tydligen designa gymmet i skolan. Men det känns ju lite fail, för jag och emelie ska nog till sockerbruket och måla där, och varför ska JAG då börja på något i skolan, där jag ändå har 1000 andra saker o göra...
Som sagt, ingen lärare här efter 6 timmar, och nu kan hon ju för fan störtglömma att jag åker till skolan och designar något. För om hon ska göra ngt så här dåligt ifrån sin sida då kan jag fan va lika illa tillbaka. Jag är 18, jag beslutar mina egna grejer. Och om jag då står på skolk så skiter jag faktiskt i de. Jag tar fortfarande studenten i vår och skolan är inte precis obligatorisk.
ne nu är jag så sur, och jag har så ont i huvudet. Nästan så jag inte ens vill släppa in henne när hon kommer hit. Varför ska jag vänta 6 timmar på någon som obviously inte sköter sitt jobb?

PROJEKTARBETE före/efter

FÖRE
EFTER
Innan: blåa tråkiga papperstapeter med en bård.
Nu: Dyr fototapet, lavendelfärgade väggar och en dekortext på sidan av väggen "We create our own tomorrow by what we dream today"
Jag är rätt bra jag.

American dreams

När  jag var 9-10 år så fastnade jag för en serie som gick på ettan, dock gick den "jättesent" vid halv 12 på kvällen. Kommer ihåg hur jag varje måndag, innan läggdags, satte in en tom video i min tv och spelade in från 9 och fram tills videon blev tom, så jag kunde se avsnittet dagen efter.
JAG på 9-10 bast haha...
Iallafall, jag har kollat efter denna serien jättelänge nu, på typ piratebay och sidor på internet som visar serier.. men den har aldrig funnits. Har nog kollat efter den i snart 2 år.
Så idag, klickar jag in på min lilla seriesida och kollar om det kommit något - OCH TRO FAN SÅ HADE DET DE!!!
så nu sitter jag här, och knarkar american dreams. Glad tjej :D

Projektarbete

Gick upp halv 9 idag för att arbeta med projektarbetet. Fy fan säger jag bara för att jobba på helger, men lika gärna bra att bli klar för resten av familjen är på IKEA just nu och shoppar nya möbler till hennes rum och dom kan ju inte stå och damma i hallen hur länge som helst :)
Jag har iallafall grundat nu, och så fort som dom andra kommer hem så ska jag färdigstryka första gången, och sen andra gången ikväll. Då imorgon blir det bara att sätta upp fototapeten och skriva den dekorativa texten på väggen :) (samtidigt som vi ska ha kalas här, kuuuul).
Självklart kommer det komma upp för och efter bilder, det kommer bli najs :D

Kina Grannis/In your arms

Jättebra låt av Kina Grannis och videon är ju rätt häftig den med... 288 000 gelébönor behövdes det för att göra denna videon och den tog över ett år att göra! :>


bäst

Jag är bäst.

oh happy day... NAAAT

(vet hur extremt sexig jag är, jag menar, kolla på mig bara, shit damn oh hot piece of shiet! )
Vill bara vara klar med detta förjävla rummet, hatar paperstapet för det bubblar sig överallt så fort spackeln kommer på. Hoppas som fan att det blir bra när färgen kommer på imorgon annars kommer jag lacka stort. Då menar jag bigtime.
Längtar som tusan till praktiken, då jag slipper både projektarbetet och skolan, jag menar, hur gött är inte det?? Bara slippa allt i nästan 3 och en halv vecka, fuck yeah. Och samma vecka som praktiken slutar är det jul, awesome!?!?! snart <3
Imorgon - 2 lektioner, ovärt som vanligt, sen hem och jobba. Blir ingen helg för mig inte...tack skolan.

I'm flamable

Sitter nu och har studiepass, inte för att vi jobbar direkt. Det blir mer LMFAO-maraton haha :) Ska fan lära mig den shuffledansen i party rock anthem med sofia, kommer bli grymt ;)
EVERYDAY I'M SHUFFELING!!!
trött som fan, orkar inte tänka, jobbigt. Såg att min fina vän Linnéa är en av luciakandidaterna här i lidköping, hoppas hon vinner!

TIPS - Nature secrets

Jag tar tillfället i akt och tipsar om denna body lotionen! jag hatar att smörja in mig i body lotions, endast för att dom är så rinnande och jobbiga, eller så har dom ingen tilltalande doft. Men när jag bläddrade i mammas oriflamekatalog så såg jag denna och tänkte, what the heck, 59 kr gör väl inget!
Och jag älskar den! Den doftar kokos, men inte så där överdrivet mycket så man får ont i huvudet, utan en mer behagligare doft, och lotionen är som en tjock massa, verkligen cptjock! Underbart :D
Man behöver inte mycket heller, vilket är plus i kanten ;) Min hy är mjuk som en babyrumpa :D

I'm TNT

Så då är projektarbetet igång, och jag kan bara säga det att - jag hatar måleri. Okej att måla & tapetsera är väl okej men det är underarbetet som är sååå jävla tråkigt och jobbigt att jag får damp.
Nu ska jag bara lägga mig i sängen och ligga här tills jag ska upp imorgon igen, har hunnit och göra negerbollar också så det ska jag äta mig ännu tjockare på :)

Lördagsmys

Efter att ha sovit över hos Maja på fredagen, så hämtade mamma mig vid 11 morgonen efter och hon, jag och mormor åkte till minneslunden för att lägga en vinterdekoration och tända ett ljus för morfar. om ca 2 veckor är det 3 år sen han dog, saknar han som tusan! 3 år, kändes som nyss? är inte det lite konstigt...?
På kvällen blev det tjejkväll med mina två cpn i källby, Sofia och Jessika. Vi myste ner oss rejält och åt godis och kollade på hela mysteriet på greveholm! Bästa julkalendern ever. Men jag är skitskraj för skelettet.. true story. Hatar den.
Sen vid ett tillfälle fick vi nog lite väl tråkigt och gjorde maskar och fjanta ut oss totalt och gjorde en video där vi dansade till LMFAO - Sexy and I know it. :) haha, bästa videon ever!
Imorgon ska jag börja på projektarbetet, puuh. Jobbigt bara jag tänker på det..

Halloweenparty

I fredags var jag på halloween party hos Maja, superduper roligt var det! Jag sminkade Maja (första bilden), snyggt va? Haha skitstolt vart jag när alla blev asrädda när dom såg henne.. alltså har jag lyckats. Plus att hon vill att jag sminkar henne igen på fredag när hon ska på en maskerad. Då lär hon ju lätt vinna bästa utklädnaden :D

Själv var jag hälften zombie, la inte ner mycket tid och arbete på det, men det blev rätt bra ändå ;)


Balklänning - check!!

Sorry att jag inte på bloggat på hela dagen, vaknade rätt tidigt, och har sedan vart på stan med Sofia. Vi kollade i lite affärer och sen kollade vi på balklänningar.
Och jag hittade min klänning! så nu hänger den här hemma, redo att användas juni -12. Haha långt tills dess ;)
Men man måste vara ute i tid som fan! Bild kommer imorgon :D
Fick även  min mobil idag, så ewa satte på ett invinsible shield på den, så nu får jag inte pilla på den för än om typ 12 timmar, så imorgonbitti! :)
aja jag överlever :D
Imorgon ska jag "klä" ut mig, ska till maja på en halloween fest, ska även sminka henne som en angry clown! KOMMER BLI FETTFETTFETT!


Rick genest - Zombie boy

Rick Genest, mums. Jag skiter i om han är tatuerad ÖVERALLT, fan han är ju superhet? Folk klagar så mycket, tycker detta är unikt.. visst korkat att tatuera hela sin kropp men fan han passar i det :O
Kan gifta mig med han till och med haha :D
IALLAFALL, jag och mor min ska åka iväg och kolla på balklänningar nu, lär väl bli intressant. Sen efter det blir det dans, så jag är inte hemma för än vid typ halv 10. Men jag har ändå uppdaterat väldigt mycket idag (för att vara mig liksom) ;)

Call your girlfriend parodi

Sååå ni vet dom 3 tjejerna, erato eller vad dom kallas för.. Dom gjorde ju call your girlfriend med hjälp utav kesoburkar. (om ni inte sätt, så sök på erato call your girlfriend på youtube). Så nu såg jag denna videon, JAG ÄLSKAR HAN! hahaha

Försenad bildbomb - London


Heart it

Helvete vilken ovärd dag. Känner mig så slö i kroppen och det finns absolut inget att göra. :(
Glömde bort att säga att jag köpte mobilen igår, så hoppas den kommer imorgon eller något :D ska bli kul att äntligen få något bättre än min rosa samsung som jag haft i typ 2 år, hatar den haha.
Sen ska jag och Ewa hämta ut hennes fototapet, för jag fick ett sms nyss om att den fanns i butiken och sen ikväll åker jag och mamma och dansar.
Helt ovärd dag, japp.

Nackdelarna med London

Ambulanserna. Om ni tycker att dom har ett jobbigt ljud här i Sverige, då är det inget emot dom i London. Fyfan, man var ju tvungen att verkligen hålla ashårt för öronen. Dom tjuter verkligen, svinhögt. Och detta hörde man hela natten...
Indierna på snabbmatskedjorna. Inte för att vara rasistisk eller så, men har ni hört indier prata brittiska? Det är fan omöjligt att fatta när dom drar på som fan, så står man där som ett jävla ufo och fattar inte ett piss. Sen när man ber dom prata långsammare så pratar dom i slow motion, för dom tror att man är ett retard. Dock träffa vi en go jävel inne på KFC, han ville skaka hand med oss bara för vi var svenskar ;) aww..
Chips eller pommes frites, pommes frites eller chips. Jag har så jävla svårt med brittiska, särskilt när man skulle beställa något och dom säger att det ingår chips eller något. Då står jag där och bara.. eh va? CHIPS? jag vill ha pommes för fan.
Chips är alltså pommes frites.. Kände mig så efter att jag aldrig fatta detta haha!
Butikerna efter 17.00. Med en stad på ca 8 miljoner (nästan hela sveriges befolkning i en stad HAHAHA) och ca 13 miljoner i förorterna så blir det jävligt svårt att gå i affärerna efter fem. Jag menar, det var som att slåss efter plaggen, och varenda jävel hade symöte mitt i vägen med sina barnvagnar.
Och britter kan inte säga URSÄKTA - alltså EXCUSE ME, ne för dom säger SORRY. Det var en liten grej jag störde mig på, för man hörde det 5 gånger i minuten :)