fortfarande sjuk

Fortfarande megasjuk. Och nu efter mitt jäkla hostande så har en muskel i magen sträckt sig och jag har svinont i nederdelen av ryggen. :( orkar inte mer

kommer ju fan bli blind snart

Mina ögon är så jävla uttorkade tack vare febern (enligt mamma). Har jättesvårt att se, och det är helt grumligt.
Vill att pappa kommer in och steker 2 vårrullar till mig så jag får i mig lite mat. No way att jag reser mig upp ur soffan. Ligger så jävla gött under täcket :o
Ska va hemma från skolan imorgon med, och mamma tror resten av veckan också.. men ah, får se. Så fittigt tråkigt att sitta hemma och inte göra ett piss.
Har legat och kollat på tv sen klockan 8 imorse (!!!!) inte gjort nåååååågot annat mer än te och blåbärssoppa.

Blåbärssoppa

Inläggen handlar ju bara om hur sjuk jag är, tråkigt nog. Jag har hostat så hårt och mycket att jag har spytt 5 gånger, det är också sådär jättetrevligt. Tur att vår lilla toalett är precis runt hörnet från vårt vardagsrum.
Har kokat upp en liter blåbärssoppa, så det blir väl min middag idag i princip. Och blä för att det är fint väder idag, jag vill ut! jag vill sitta i en solstol med en filt runt mig och bara njuta förfään.
:(
tänkte ta ett kort på mig för att visa hur sexig jag är, men när jag öppna photobooth så ångra jag mig direkt. Ser ut som jag är hög, trött, medvetslös, hjärndöd..?!
:(

Safari

Blev asglad precis, med tanke på att jag lever på earl grey te och nyponsoppa och inte kunnat äta så kom mamma hem med Safari yoghurt! muuuuuuuuuuuuuums. Ibland är det bra att vara sjuk, men ändå inte, haha. :)
Sitter och kollar på "vad blir det för mat" med mamma, hon äter, hon smaskar. aja baja, kommer få psykbryt snart, HATAR NÄR FOLK SMASKAAAAAAAAR :C

Jimmy suprises Bieber fan

Det här är nog bland det gulligaste jag sett. Det är en liten tjej som gråter så fort hon hör justin bieber låtar, typ asstort fan. Så får hon vara med i en show, då hon får en överraskning ;)

Lilltjejen: "You're so cute..."

Justin medan han kommer in i rummet "Really?"

haha seriöst, hennes leende är oslagbart, blir så glad :D


SJUK(T) - tråkig dag

Nu när jag är sjuk, sitter jag ju bara i soffan och kollar på tv. Febern har dock blivit lite högre, och jag blir yr så fort jag ställer mig upp. Ni skulle sett mig igår, satt och skaka som en nervös kanin i soffan, så jag fick vara en liten hänglapp på mamma så hon kunde värma mig lite.
Sen fattar jag inte hur kroppen kan vara så rubbad.. om man sitter med högre temperatur i kroppen så ska man väl inte sitta och frysa som en idiot? det är det jag inte fattar. Eller i morse blev jag kallsvettig som fan, sen började jag frysa igen, och sen blev jag kallsvettig och nu fryser jag igen. Ja riktigt rubbat.
Min syster har åkt till Holland idag, så pappa skjutsade henne till göteborg, fast han har varit borta jättelänge nu, tycker han borde komma hem så jag kan prata med någon. Och mamma är på kalas hos min "kusin" Jennifer i Skara. Hon fyllde 20 igår.. ( kallar henne kosin, fast hon är egentligen mitt kusinbarn ).
Min andra syster ligger sjuk i Karlsborg, hennes pojkvän har smittat oss båda.. han var här i veckan och blev riktigt sjuk, och han kunde inte åka hem.. så jag åkte på det också tyvärr. :-(
Det snöar ute också, skittråkigt, men ah, det är ju Sverige.
Uppdateringen lär suga koballe så länge jag är sjuk, men ni får klara er på dom inläggen jag lägger upp :)

Feber

Nä nu passade 39 graders feber på att komma in i min kropp med, lovely. Blir tamejfan ingen uppdatering, ligger i sängen och fryser ihjäl. Blögöhöhöhähähäääääää :-(

Plantera blommor

Var ute nyss och hjälpte mamma att plantera blommor.
Men du är ju sjuk, tänker väl ni... jo men ni ska se vad jag hade på mig.
En tjocktröja
Mammas gamla tjocka fleecejacka
Mjukisbyxor
Uggs
Halsduk
Håret i en bulle och solbrillor! mkt vackert ;) ser ut som en sumobrottare..

Sommartider, hej hej!

Börjar inlägget med något sjukt jag läste på aftonbladet...(ja jag älskar att läsa om nyheter, särskilt sjuka som satan sådana ) en brevbandsinstallatör skulle installera brevband i en mans lägenhet i stockholm eller vad det var, och fick inget svar när han knacka, men dörren var olåst, och det var ett skyhögt berg med post på golvet. Där inne ligger ett lik, och enligt datumen från breven och maten så var det sent 2007 eller 2008 som han dog. Så han har legat där, i 3 fucking jävla år?! utan att någon som helst kollat efter honom, eller iallafall knackat på och trott att ngt var fel? Om grannarna inte ser något efter gubben efter 3 år så borde dom ju fatta att något är fel. :ss
länk till artikeln här
_________________________________________
Något annat, kanske mkt mer trevligare haha, är att vi ställer om klockan inatt! Sommartider hej hej! ;-)
Har alltid lärt mig att -
på våren: ställer vi fram utemöblerna ( dvs ställer fram klockan en timma )
på hösten: ställer vi tillbaka utemöblerna ( dvs ställer bak klockan en timma )
Så blir en timma mindre inatt, men vi får en soligare kväll imorgon, med tanke på att solen går ner runt 6, går den nu ner runt 7. SKÖÖÖÖNT

Fuck detta

Somnade runt 21.00 för jag var så trött och slut i kroppen, vaknade halv 4 på natten och är ännu förkyldare. Nu har jag fedt ont i halsen, känns som en golfboll sitter där och retar mig.
Halsont + Hosta = ingen bra kombination.
somnade igen vid halv 6, men sen så vaknade jag  7. Så nu ligger jag här helt pigg och tycker synd om mig. bläääää

grymt ont i magen!?

Och nu har jag grymt ont i magen, vafan är det här om? Tur att det är fredag så jag kan sova ut länge imorgon, hoppas all skit går över? Och nu kanske jag är en liten dubbelmoralskärring, men ah, jag har börjat lyssna på Justin Bieber. Fan inte okej, men han har en del smöriga låtar som jag faktiskt tyvärr gillar, HAHA. Typ "U smile" hur söt är inte den låten eller?..
ne nu är jag patetisk. :(
Ville bara att ni skulle veta hähä :-)

rethosta

vet att jag inte bloggat alls nu på länge, kände inte för det och hade inget vettigt att skriva, med tanke på att jag målar hela dagarna på tors-fre. Och idag har jag haft världens jobbigaste rethosta, hostar fan heeeeeela tiden, och det kittlas så mkt i halsen. Sen är jag snuvig och har lite ont i halsen. Finnemang!
Ska kolla på jersey shore nu och hosta vidare.
adjööö

Justin bieber filmen i efterhand....

Har nog upplevt den värsta grejen i mitt liv? Gick ju på Justin Bieber - never say never
med maja.. och ah. Det var typ massa 8-14 åringar där inne som skrek så fort JB visades på skärmen, och ah, när han var topless så skrek dom lite extra mkt. Visst han är inte ful men fan, han har ju ingen vidare vältränad kropp, dom skrek i princip åt revbenen när han tog av sig tröjan. Dom stack ut så mycket så det stack i mina ögon </3 det sved.
Var seriöst nära på kasta en flaska, mina skor.. ja vad som helst på dom här småtjejerna, och var tvungen att skrika håll käften minst 15 gånger. Filmen var helt okej, men alla skrikande fansen gjorde det så mkt värre. Fedt mkt värre. Om jag hade kollat på den ensam kanske den hade vart bra.
Ah men ne. Fuck no. INTE INTEEEEE IGEN.
Var lite fint dock när Jaden Smith (will smiths son) var med i filmen, han är så söt så man vill ju bara plocka ner honom i fickan och springa, aw sötboll!
Dock var det lite fint med några tjejer i filmen, särskilt dom feta kineserna som stod och grät, det var liksom, lite extra fint på något sätt. Eller när JB var i sin hemstad och gick fram till en tjej som spela fiol på gatan, hon måste vart typ 10-11 år. hon hade iallafall FETASTEEEE JÄVLA KANINTÄNDERNA I VÄRLDSHISTORIEN! jag skojar inte, jag grät nästan av skratt. dom var enorma. Sen stod hon där helt oberörd när han prata med henne o hon ba helt blond: ....are you Justin Bieber?
( fick en liten extra fin klang pga hennes kanintänder var utanför läppen )
Ne klart det inte är justin bieber, det är michael jackson. Dumhuvud.
nu orkar jag inte bry mig mer om den här filmen, kommer drömma mardrömmar. fitta. äckel.


David Guetta och den fula lilla killen

Vad är det jag hittar på youtube? Keenan och David Guetta tillsammans. Fan sjukt hur den lille fula killen kunde bli så känd genom att mima fult? wth


JFR

Ni vet att jag hade ett inlägg om JFR för ett tag sen, med, vad jag tycker, är deras snyggaste fjäderörhängen.
Inlägget kan ni se här
Utbudet är stort av snygga örhängen, ringar, halsband osv, och jag är inne där 24/7 och dregglar över allt!
Mycket smycken för dom trendiga, och som man kan matcha varenda outfit med. Rimliga priser också!
Så detta är verkligen en sida jag tipsar om :)
länk till sidan --->  JFR.SE

Wesley/Bieber?

Såg ett klipp som en annan bloggare la upp, på justin bieber när han har en photoshoot för Rolling stones. Och vid ett tillfälle är han skrämmande lik Paul Wesley, en ung Paul Wesley kanske? HAHA aso... ah.
( Paul Wesley är Stefan Salvatore i Vampire Diaries ) ERKÄNN ASLIKT HAHAHA?

Dallas fick ansiktet bortbränt..obs starka bilder

Läste nyss på aftonbladet om en pappa som heter Dallas Wiens. Han jobbade som elektriker i texas, men en dag gick något så otroligt snett så hela hans ansikte blev bortbränt, verkligen allt. Nu har han blivit plastikopererad, och har fått hjälp av en död donator som dom skar bort hela ansiktet på, och placerade på Dallas ansikte och har nu alltså opererat fast. Han kommer aldrig se ut som han gjorde, och han kommer inte se ut som donatorn, något mittemellan. Dock kommer han aldrig se igen. Jag varnar er för bilden på hur han såg ut efter olyckan.

Dallas Wiens före olyckan

och efter...



Bless the broken road

Sitter hemma nu, jag skolkar. not. Ne jag har bara världens fetaste håltimma som suger åsneballe och ah, bättre att sitta hemma och inte göra ett skit än att sitta i skolan och se ut som ett dampbarn som inte har något liv. Älskar skolan <3<3<3
Börjar igen vid typ 1 med en äcklig affärsutveckling, som iof är vår sista, men den är så jävla tråkig och läraren bara tjötar om sitt liv HELA JÄVLA TIDEN istället för att .. tja jag vet inte, ha affärsutveckling med oss?
Något som var fint, var att jag somna till min lilla country spellista på spotify, och jag vakna glad.. det händer inte ofta? och jag vaknade pigg, och solen lyste. Det var ännu bättre!
Nu ska ni få smaka på en dos med country, ENJOY HÄHÄHÄÄ
Rascal flatts - Bless the broken road

 

Jerrod Niemann - Lover lover

 

Chris Young - Gettin' you home



Bieverfever/Justin Bäver

häähääää, nu är det så att jag och Maja ska på bio på onsdag, på premiären här i Sverige av "Justin Bieber - Never say never" MIN IDOL <3<3<3<3<3<33<3<3<3
( dom som inte fattar ironi är ju dumma )
Då kanske ni undrar - varför i helvete ska du se filmen om du inte ens gillar honom?
Jo det är en bra fråga, och jag har ett bra svar:
Man måste någon gång se en dålig film för att uppskatta dom lite sämre filmerna. Plus att han sjunger precis som den lille ungen jag la ut på bloggen, och ah, jag förstår inte. Blir känd över en röst som en 5 åring kan ha?
Då kanske ni säger:
Men tanya, du är bara avundsjuk.
Näe, det är jag inte. Om jag skulle vilja vara känd (vilket jag vill hihi), inte fan ska jag göra mig känd över att sjunga som en bebis och ha 1 miljard 12åringar efter mig. Nej jag vill bli som Rihanna, vara fedt nice och sjunga fedt bra och bara vara fedt awesome.
Men det lär ju inte hända för jag sjunger som en kråka. DOCK har jag alltid velat sjunga countrylåtar.. typ lite som taylor swift, carrie underwood. Ja jag är speciell. Gillar linedance och country,.. cptanya. Ska flytta till Nashville och bli lika känd som miley cyrus.

Id-kort

precis varit på banken och hämtat ut mitt ID-kort. tog sin lilla tid,men ah, har ju inte bråttom :)
Innan det var klassen på Zumba på dansskolan, men jag hade ju så jävla ont i huvudet pga en idiot så jag satt och kolla på istället. Nu ska jag kolla på Hellcats och tycka synd om huvudet lite.
blev inte så vacker på bild idag hähäää

Älskar huvudvärk, not

Så jävla kul att komma försent till skolan och ha världens huvudvärk. Älskar att det finns människor som är så jävla efterblivna som inte ens kan låta bli att störa en. ah finns mkt jag älskar.
Är på sånt jävla skithumör nu att jag kommer slå någon.

Hellcats

Börjat kolla på en ny serie som heter Hellcats. För visso inte så ny i USA men här iallafall. Handlar om ett par cheerleaders på ett college i memphis. Kollat bara på två avsnitt men än så länge verkar det lovande bra :)

20 Mars 2011

Ligger i min säng och drygar ut morgonen. Känns så jävla gött när man bara kan ligga i sängen, utan att ha bråttom till något osv. Såg att folk skrev att det var fint väder idag med - men vet ni vad? jag orkar fan inte kliva upp ur sängen och kolla ut ens. Och med tanke på hur mörkt det är i mitt rum så tror jag inte att det är sååå fint väder? ( morgonsolen lyser alltid in i mitt rum )
Och jag faila igår, jag glömde bort att kolla på månen, attans bananer. Aja, nu får jag vänta 18 år då. Eller det kanske var ngn som såg den? var den ens större och ljusare?

Fördelarna med att vara singel!

Tycker alla är så jävla desperata efter att ha kille, uppmärksamheten och att känna sig tillgängliga och bra för någon. Men nu när jag vart singel - ett bra jävla tag, så har jag haft det skönare än någonsin!
No drama
Ja, killar har en bra tendens att hetsa upp oss flickor. Särskilt om vi har pms och grejer, ajajaj, då jävlar är det illa. Då måste killarna lägga benen på ryggen och springa. Eller så svarar inte pojkvännen, och han ignorerar dig eller något, blablabla, vet ni vad - SOM SINGEL SLIPPER MAN DET! :) iallafall när det kommer till pojkvänner...
Sängen för dig själv!
Det kanske är mysigt att ha någon att mysa med, men fan, MAN VILL JU HA SÄNGEN FÖR SIG SJÄLV. Slippa någon som vrider sig, snarkar, gör konstiga ljud...pratar i sömnen, GÅR i sömnen? Eller bara någon som är pigg som inte vill att man sover. Han kanske rullar omkring mycket i sängen? - SOM SINGEL SLIPPER MAN DET! gött som fan, sova på sina egna villkor och ingen annans. Min säng.
Du slipper bry dig om morgonandedräkten
Du vaknar, luktar som en gris i munnen, din pojkvän försöker kyssa dig, oh nono. - SOM SINGEL SLIPPER MAN DET.
Du får mer tid åt dina kompisar och dig själv
Dom flesta jag känner - dvs typ alla, är ALLTID med sina pojkvänner. Alltid. Snackar alltid om dom osv, för hela världen kretsar ju runt dom. Privatlivet försvinner, hemligheterna försvinner, kompisar försvinner. Du förlorar dig själv i det oftast. Utan din pojkvän är du inget och blablabla. MEN GÅ OCH DÖÖ DÅ OM DU KÄNNER SÅ, Eller fan gör slut.
Ja alla kanske inte är så här, men fan en bra procent i min vänkrets iallafall. Jag gillar att ha min säng ifred, jag gillar att kunna sova på mina egna villkor. Gillar att slippa drama, och gillar att kunna ha mitt egna privatliv och mina egna hemligheter.
Ja jag är då fan en sjuhelsikes bra singeltjej!
Och om jag vill mysa så kan jag fan gosa med min kudde för det är fan bättre än något benigt. Och om jag träffar någon som gör mig glad, älskar mig för den jag är, låter mig ha mitt privatliv och inte klagar allt för mkt - fine, det kanske är en annan grej, men bättre att låta det ta sin lilla tid :-)



Vår

sen så saknar jag ewe

Supermåne ikväll ;-)

Inte bara skönt att det är typ, världens bästa vårväder idag? Utan också att bara för vädret är så klart så kommer vi kunna se supermånen ikväll/inatt. Denna sorts "måne" inträffar var 18;de år, och orsakar stora förödelser i världen - som många smarta gubbar tror.
Supermånen är bara vår måne, fast när den är som närmast Jorden. Den blir 14 % större och 30 % ljusare.
Månens bana är ju inte rund utan elliptisk, lite mer avdragen cirkel om man säger så.
Ni kanske vet hur det ser ut när månen brukar vara närma jorden annars, när den ligger sådär äckligt röd i horisonten och lyser jättecreepy, ah tänk er det fast värre.. tydligen? Ska bli kul och se om det ens är någon skillnad!
Man tror att supermånen orsakade tsunamin i japan tillochmed, men det förklarar fan inte hur det ska bli supermåne idag när tsunamin hände den.. 11 mars eller vad det var? hm
Månens framsida - som vi bara ser. Vi ser mkt sällan månens baksida, som inte har typ några sånna där fina svarta prickar alls. Undrar om det finns ost på månen - skämt åsido

"det är bajs på min tv"

Maja har noterat att hon har fågelbajs på sin tv, konstigt nog? hon har aldrig haft tv:n någon annanstans än på rummet. Hahaha!
Iallafall så kollade vi nyss klart på "Spit in your grave", riktigt obehaglig film. Om ni inte pallar smärta osv, typ sjuka grejer, kolla fan inte xD

3årig unge som sjunger på baby...

Ett klipp på en tre årig liten kille som har fastnat för låten Baby av Justin Bieber.
helt klart bäst när han börjar rappa;-)


LONDON

Varit på tal jävligt länge om att målarna i min klass ska åka till London i oktober, och nu ser det verkligen ut som att vi ska det! Första gången jag kommer flyga isf.. uhuhu? :s
Fast ettorna ska nog också med, alltså målarna, men bara bra för mig, för då får jag ha min älskade Maja vid sidan om mig samtidigt som vi upptäcker Londons gator ;-)
Idén med denna resan är att vi ska kolla på World skills, alltså Yrkes-vm, då alla yrkesgrupper tävlar mot andra länder. Så i Sverige har man haft yrkes-dm, och yrkes-sm för att rösta ut dom bästa i Sverige just nu, som ska tävla mot alla andra länders bästa. Vi ska såklart heja på målaren från Sverige - detta året för första gången en tjej! grymt :)

både tråkiga och bra nyheter

Börjar med det tråkiga, som vi fick reda på imorses. Läraren sa att en i vår klass skulle sluta.
Och vår klass är liksom, tajt. Vi har en sådan gemenskap tycker jag, och jag trodde aldrig någon skulle sluta. Men hon som slutar, har haft det tufft nu det senaste, och det har vi märkt, så hon slutar av personliga skäl - som jag inte drar upp här i bloggen, det vore respektlöst mot henne. Men känns så himla tråkigt, nästan 2 år i vår klass, och kommer inte ens fira studenten tillsammans med oss. :(
Och till den bra nyheten! Jag gick länge och grubbla imorses innan mentorstiden angående indivinduella valen vi har valt till trean, och tro fan att papprena hade kommit idag med vad vi kom in på! Jag hade sökt till Digitalt skapande i första hand, och webbdesign i andra hand. Och tro fan att jag kom med i digitalt skapande! GÖTTTTTTT
Har haft måleri hela dagen, därför jag ej skrivit, och har även måleri imorgon, så räkna inte med så mycket uppdatering :)


Chillar jävel

tjockar mig som fan, och cillar i vårt uterum.
livet fan!
så ah, bloggen hamnar åt sidan nu tills imorgon ;*

Facelook!

sitter i skolan nu, as usual. Vill hem och äta marängsviss :(

Japanska skämt -

Elaka skämt om japan just nu som jag hitta på flashbacks forum... elakt som fan, men ah, jag måste ju erkänna att jag fnissa lite..
iallafall:
"Tråkigt med tsunamin, men det kommer ju iallafall strålande nyheter från Fukushima!"

"Jag sökte jobb där som radiopratare, men de hade redan så många radioaktiva."

"My Japanese girlfriend just broke up with me, it's ok though, there's plenty more in the sea."

"Jag talar flytande japanska"

"Calling a japan on the phone: "How's it shaking?" "

"-Knock Knock! 
-Who's There? 
-Sue. 
-Sue who? 
-SUE NAMIIII!"


"Dags att passa på och köpa bostad i Japan, en villa med havsutsikt kan man få till ett vrakpris."

"Etta på hitlistan i Japan just nu: Under Ytan med Uno Svenningsson,
har fått rapporter om att även Sean Banans "skaka rumpa" har blivit en hit där borta också."
Jag hoppas verkligen att allt hemskt som händer nu slutar, börjar fan bli skrämd av allt. Och min tanke går till dom drabbade.

Göra om bloggen?

Funderar rätt allvarligt på att starta om från grunden, göra en bloggdesign helt själv. Lär ju få sitta i timmar men.. lite hjälp duger alltid! så någon som är superbra på sånt här hör av er, så kanske ni får en liten fin länk i ett inlägg :D

Kom på mig själv att sjunga till mat..


Marängsviss

Grym som jag är -
åker med bussen in till stan, går in på willy's, köper maränger, chokladsås och gräddglass. Hittar en helt ledig kassa, betalar ( tar god tid på mig här ), sen går jag ut, ser bussen komma lite längre bort, det kommer massa bilar, jag gör en fuling, och springer över vägen, och kommer med bussen hem. ALLT på 4 minuter. hähääää

Vart på stan med Tintin

hallå där! Hemma nu :)
har precis varit på stan med Tintin.. köpte bara en halsduk från gina tricot för 129 kr och en bronzing powder från H&M :) Men var sjukt längesen som jag umgicks med Tintin. Hon började min klass i 8:an, och vi klicka väl ganska direkt, haha! Vi skämtade hela tiden innan hon kom typ; aahh har hon en hund som heter  milou eller?!
det roliga är att hennes numera bästa vän heter Milou.. ödet? kanske ! haha lite fult ändå ^^
Nu går dock Tintin i ettan i handel och jag i tvåan i måleri, men hon kommer alltid förbli min bästa vän oavsett vad, den sjuka ungen alltså :-)
Tintin och jag i åttan :) jag hade ett misslyckat blekningsförsök </3
blev brunett direkt efter HAHA
häähä

ANTA UTMANINGEN!

Vi fick förut på livskunskapen en uppgift.
En pastor i USA gav sin församling lila armband och gav dom detta meddelandet:
" Varje gång du kommer på dig själv med att klaga, ta av dig armbandet och flytta det till andra handleden."
Denna utmaning har vi fått, fast vi har inte fått något fancy lila armband, utan ett vanligt gummiband, men jag har redan fått flytta den ett x antal gånger den senaste timman. Tanken med detta är att man ska tillslut kunna stoppa de flesta dåliga tankar och få positiva tankar typ hela tiden och leva ett harmoniskt liv. Så nu ska vi väl ha dom här gummibanden ett par veckor, så får se hur det går! :-)

Uppskjutet prov och redovisning...

Dum som jag är, så glömde jag att plugga på svenskan, för vi har egentligen prov nu, men får göra den imorgon :) och vi har redovisning i naturkunskapen, men min "partner" är sjuk, så allt är i princip uppskjutet och kommer bara sitta framför datorn och blega på fb :o
hähääääää, har inte mkt o skriva :D
puss

Västkusten i sommar med mina töser!

Lutar mot att campa på västkusten några helger i sommar med mina flickor:D festa och ha de jävlitt gött! Nu när man är 18 så är det ju ännu bättre när man kan sitta på en uteservering i solnedgången med en kall öl och bara ha de bra ;-)
Tänker bara på Ted Gärdestad;
steg upp på morgonen
innan din dag var riktigt vaken
woowow vilken härlig dag

smög mig på knä till sjön
för att få se dig bada naken
woowow vilken härlig dag

@Dansen

Nu sitter jag på dansen, dansar ju som sagt LINEDANCE. Vilket inte varenda 18åring gör i Sverige ;) men ni vet, jag är ju lite speciell, lite konstig och mycket underbar!
Faktiskt rätt kul, och det finns jobbiga danser vilket inte många tror, för endel gånger blir jag genomsvett ( med tanke på min size så är det inte så konstigt hähä ).
Just nu dansar morsan, hon har dansat 1 år längre än mig, så hon är på en nivå högre upp än mig. Men hon glömmer bort allt hela tiden så det är skitkul att kolla på och skratta åt henne hehe.
Ni kanske undrar va fan jag gör här medan min mamma dansar varje måndag.. jo jag gick egentligen på onsdagar, men hon tyckte det blev så jobbigt att skjutsa mig och hämta mig, så jag bytte till måndagar, som också är i min nivå, för då är hennes kurs direkt efter.
Sen så kan jag sitta här med min lilla maccis och blogga och göra läxor ;)
Ska övningsköra hem sen förresten! Wiiiie! fan vad jag älskar att köra bil, och jag ÄLSKAR att växla.
Pappa fick en Volvo 240 för ett tag sen, en ljusblå, rätt sketen bil, vilken jag vill ha, och lacka svart med rosa flammor på, hih. Min lilla pärla! men nene.. det går ju inte enligt han :-( Men ska försöka övertala han, annars får han fasiken köpa mig en finer volvo 850! Liksom varför kasta bort en bil nu när vi har en extra.. när vi behöver en till?
För jag, mamma, och ewa kan fan inte fajtas om den lilla bögblåa opeln vi har ( no way att jag kör pappas stora volvo). hohooooo
LÅNGT INLÄGG, BARA FÖR JAG INTE HAR NÅGOT LIV JUST NU WIWIWIIWI <3
så ser min pärla ut! HAHA.. Jag skiter i vilken sorts bil det är, bara det är en bil så blir jag mkt glader chey!
och bara man lackar om den osv, fixar lite invändigt så kommer den nog bli en skönhet!! Sen sälja dyrare när jag vill ha en nyare :) Ska verkligen övertala far min.
PUSS

HLR

Herreguuuud vad jobbigt det var! Vi hade HLR på idrotten, och hade varsin docka som kallas för "mini Anne" och dom var ju hemska. När man skulle göra dom dära tryckningarna på bröstet så skulle det klicka varje gång, och man var tvungen att ta i superhårt med händerna, och liksom det gjorde ju superont i händerna efter.
Sen hade jag ett par nytvättade jeans på mig, och ah, hej myntinkast! Flasha väl röven åtaliga gånger!
Nu ska jag vila och kolla på gossip girl :)
äckliga docka, tog dock en ny, så hähähähä inga bakterier där inte!!
Dockan påminner mig dock om en marddröm jag haft, så jag lär ju inte sova så skönt inatt...

Pi-dagen

sitter i rasthallen som vanligt nu, som jag alltid gör på mina raster. Såg förut att dom flaggar ute, men det var ingen vanlig flagga.. sen såg jag 3,14...
Pi-dagen. Vad fan? Pi-dagen? seriöst. Varför har man en pi-dag, som att man skulle ha en division-dag, multiplikations-dag, subtraktions-dag, additions-dag osv. Haha liksom.. lägg av >:
Så idag kommer väl ett par nördar sitta och tävla i rasthallen i A-huset om hur många siffror dom kan efter kommatecknet eller nåt. Har för mig att dom gjorde så förra året iallafall, supermesigt.
Har bara en lektion kvar nu, vilket  är idrott, men vi ska ha HLR, wiie -.- Blåsa liv i en jäkla docka fylld med bakterier från 2000 andra personer är min högsta dröm. Undrar om man kan skippa skiten....
Visst om dom tar en servett och torkar av, men fortfarande äckligt.

vits

En passagerare knackade försiktigt taxichaufför på axeln.
Föraren kissar i byxorna, får sladd på bilen, krockar nästan med en buss och stannar bara några millimeter från ett skyltfönster.
"WOW, du är ju galen!! Jag knackade ju bara försiktigt på din axel?"
"Ledsen", sade föraren, "detta är min första dag. Jag har kört likbil i 20 år"

Big Brother live tonight

Ikväll är det dags för BB live igen.
Om ni inte sett på hemsidan, så har Vanessa avslöjat sin hemlighet för alla i huset på grunt av ett bråk mellan Roza och Katerina. Dom bråkade, och då kommer Sonja och Vanessa och ställer sig på Rozas sida. Katerina visste ju om Vanessas hemlighet, och gick tydligen runt och sa att hon beter sig verkligen som en kille nu, och att hon har haft pungkulor eller vad fan det var.
Så hon var ju tvungen att berätta.
Först ville jag att Nicky skulle åka ut, för seriöst, han är attentionwhore och skrytaARN nr 1. Men efter detta så borde fan Katerina ryka hem, tantjävel.
Vem vill ni ska åka ut?

byebye!

och så en liten bild på "the hot stuff" i huset, mums.


JFR - fjäderörhängen

1. 139 kr ( 25 cm lång )
2. 149 kr
3. 129 kr
4. 129 kr

priset är kostnaden av ett örhänge, dvs inte ett par.

Randigt VS Blommigt

Blommiga skor - friis & company 399 kr
Randig klänning - forever unique 599 kr
Randigt linne - resteröds 499 kr
Shorts - h&m 199 kr
Tröja - resteröds 799 kr

I tanken; varm sommardag/kväll. Helst ute på en ö, eller på sjön.

Swedish meal time?

Okej, jag gillar sjuka grejer, men vad fan är det här om? haha!


ny kategori!


Eric Saades fördel i eurovision...

Ja, jag har inte lyssnat på hans låt förän nu, och den sög ju, allvarligt talat. Det är som att en 12åring skulle skriva den.
Men Eric Saade kanske har en fördel i eurovision.. om det är många 12åringar som kollar så kommer dom ju definitivt rösta på honom pga hur jävla snygg han är, för det måste vi ju erkänna, att han är ju rätt så jävla good-lookin'.
Som när han var här i Lidköping i somras och skulle ha en konsert i stadsparken, det var väl runt 500 12åringar och yngre som stod och illtjöt och ba; ERIIIIIIIIIIIIIC (L)
Jag stod bara där.
Kollade på dom stackars barnen. Vinkade till Eric, fick en vink tillbaka. Inte fan står jag och tjuter för de :DD
________________________________________
Har precis kollat på Stormbreaker, alex pettyfer, mums. Där har vi någon jag skulle tjuta åt, omnomnooom!
Eller kanske inte tjuta, men defintivt gifta mig med. Ohja..
Men nu ska jag iallafall kolla på I am Sam, tänkte jag. Har inte kollat på den filmer heller på evigheter, och jag känner för att ha en liten fin tårögd stund till en bra film :)

Gris


College road trip

Sitter och kollar på College road trip på kanal 5. Än så länge verkar den rätt bra, kanske med tanke på att dom har en söt liten gris med som ah, är rolig, på något sätt. Och min humor ska man inte leka med, den är farlig. Skrattar väl åt allt typ! :o
Får se hur  mkt jag uppdaterar egentligen, har seriös jävla bloggtorka, haha :( Men ska försöka. Kanske ska kolla på den där skiten som kallas Melodifestivalen.. det är ju final idag.. har jag för mig. Fan det programmet har blivit en stor jävla flopp dom senaste åren. Jag vill ha 80-tal, vill ha låtar som är kassa men så jävla bra att dom sitter i hjärnan ( på ett bra sätt ) plus att 80-tals soundet är ju speciellt. hähä

Flådd mink (obs, starka bilder)

Strax innan jul, kom en tjej i 20års åldern in på Max Mara och undrar om dom har öppet köp.
Tjejen i kassan svarar ja, och kunden kastar fram en flådd mink vid kassan.
______________________
Om ni är djurälskare, eller har svårt för starka bilder, så uppmanar jag er att INTE kolla.
finns så jävla sjuka människor...


Omnomnom

Idag blir officiellt en megatjockis-fetto dag, med massa onyttigheter. Inte för jag behöver trycka i mig mer skit.. mer för att jag känner för det. Hähä
Typ chokladpudding, min 500 grams chipspåse, godis.. och ah, får se vad jag lyckas hitta i skafferiet! :-D
Har precis även duschat, och bytt om till det absoluta tjockis-outfiten, mjukisbyxor och en hoodie i large.
kommer ta typ 3 helger innan den här sötnosen är uppäten...

XOXO Gossip girl...

Skrek Carro omg i skolan i torsdags?
Sminkade Ewe sig idag?
Är maja och jag förlovade?
"Det här är tipskommentarer jag har fått in, så klaga inte på mig!"
Typ så här bra "gossip" kommer in på den nya gossipbloggen. Alltså ingenting.
dör lite xD

Måleri.. igen

Blir ingen uppdatering förän jag kommer hem efter 4. TYVÄRR.
Måleri mördar mig just nu och jag vaknade med världens träningsvärk och ah, det gör ju rätt ont.
Hoppas tiden går fort :)

Vart försvann dagen?...

Seriöst, dom här målardagarna är FÖR långa! 8-16, när jag väl kommer hem ( 16.30 ) då äter man. Sen är klockan 5. Sen pratar man med föräldrarna, vips, då är klockan 6. Då är det kväll, redan. typ 4 timmar kvar tills man ska sova, och då ligger man bara i sin säng och flötar, i mitt falll chokladpudding, och kollar på gossip girl.
Samma sak imorgon, fast vill festa, så får se om mina girls hittar ngn rolig partey att gå på :D
Tänkte på den dära nya "gossip" bloggen som någon har gjort, om Lidköping. Eh, liksom, vart är the gossip!? Fan tillochmed jag skulle kunna göra en mkt bättre gossipblogg än så, kom igen va.
Dagens djävul, dagens ängel, haha alltså, gå och lägg dig som har gjort bloggen, du får ju dra fram lite mer grus ur grusgången om du ska ha en bra blogg, :-)

Måleri

Mitt, Stinas och Emelies färgförslag till 2 klassrum i industri blev ihopmixade så nu jobbar vi där inne :) Dock bara jag och Stina för Emelie är hemma och är magsjuk :(
Har inte så mycket att säga, måste vänta på vår lärare för vi måste hämta färg och skit och bajs.
En fin bild på mig o Stina :D

DLG's klädkollektion

Nu är det såhär att min skola kommit ut med en klädkollektion med typ de la gardiegymnasiets logga på och lite sånt där krimskrams. Då har dom kommit ut med 4 eller 5 rugbytröjor och en sån där college-highschool-football inspirerad jacka som alla sportfånar i usa har. Faktiskt rätt snygga kläder.. men priset! herre jesus.
Rugbytröja 450 kr
Baseball jacka 550 kr
Det är ju verkligen inte prispressat till det maximala, vi är studenter, vi alla har inte så stor ekonomisk tillgång, och vissa av oss har inte ens mycket mer än studiebidraget. Och om nu jag skulle vilja ha den där jackan (vilket jag faktiskt vill ha) så måste jag lägga ut över halva studiebidraget på den.
Om de la gardiegymnasiet är så rikt som jag har hört de, så kan dom ju köpa in större mängder med kläder och sälja billigare! För nu är det ju bara ett stort fet skämt över det hela. Vad var det dom sa i aulan idag... typ "Dom här kläderna ska göra så vi känner en gemenskap"
japp, gemenskap bland dom som inte har råd kanske!
Om dom nu vill känna en gemenskap, när alla har på sig kläderna, fan pressa priset liiite mer va.. 400 hade dugit för jackan och hallå, rugbytröjorna hade gått bra för typ 250 eller nåt! Man hoppas ju att rektorn kan lägga en hand i det hela och hjälpa, för there's no way att jag lägger ut så mycket pengar på en "jacka". Hela klädeskollektionen blir ju nästan ett fiasko.
Bild lånad från http://www.facebook.com/event.php?eid=103076753108106
eller
http://www.delagardie.lidkoping.se/
eller hur ni vill ha det.
Tar bort bilden om ni vill.

Hosta & Snöblaska

Sitter i sängen nu  och är helt jävla livlös i kroppen. Har hostat som en dåre sen jag kom hem, och det verkligen river i halsen :( Och så har jag sovit nu i 2 timmar, men pappa kom och väckte mig till det fiiina vårvädret ( dvs typ tennisbollar av snö kom ner från himlen ) och det blir ju bara snöblaska, så varför kan det inte regna istället, liksom, regna bort all snö?
Sen hade jag nog den mest cpigaste drömmen, iof har jag alltid konstiga drömmar, har haft det väldigt mycket det senaste :-( Kan jag inte få drömma om Alex Pettyfer istället? (A)  någon fin dröm om han och mig liksom.. HÄHÄ. Come to mama!

Nelly.com

Klänning; 449 kr
Jumpsuit; 379 kr

hittat en efterlängtad låt!

När jag och mina systrar var små, så satt vi i princip hela tiden på tyska musikkanaler och spela in låtar. En av mina favoriter är "Everybody cha cha" och jag nynnar ofta på den fortfarande, så beslutade mig för att hitta den! And I did ;-) fy farao vad glad jag är, sitter och lyssnar sönder på den!! haha :D
Den är typ från 2004 eller 2005 och liksom, att jag gått och nynnat på den fortfarande, utan att ha hört den på 6-7 år, det är ganska insane :-D
här är den!
Det är 3 bröder, Den äldsta är född -88, den mellersta -91 och den yngsta -93.
Precis som jag och mina systrar!
( vi hade varsin av killarna, hähä )

I am number four

Kollat på en ny film som heter "I am number four" med Alex Pettyfer i huvudrollen (mums).
Grymt bra film faktiskt! Handlar om en kille som kommer från en annan planet ( typ som stålmannen ) och har oanade krafter, och dom som kommer från den planeten blir jagade av bad guys därifrån också, så varje gång någon från den planeten dör, så får dom ett stort sår på benet. Den här killen är nummer fyra i tur att dö...
Typ lite action blandat med romantik, den blonda cheerleadern från Glee är med :)
4/5 mustascher

Come to mama!

Kalla kårar...

fyfan

Körskola

Funderar att boka in min första körlektion på körskolan snart! kanske vore dags ;-) hahaha...
Iallafall, igår körde jag jätte långt! Parkerade och backade och sånt osv. Älskar att växla haha :-D
Jag i trafiken... eller?

Överby, Trollhättan

Nu är jag hemma! Fett skönt vill jag lova, men har fått lite ont i huvudet, ajaj :(
Vi hälsade på min syster och hennes kompis som bor i Thn för tillfälllet när dom praktiserar och så åkte vi till köpcentret där och kollade runt. Köpte den dära skinnjackan från Bikbok, den såg awesome på !
Och creds till tjejen i kassan på bikbok, jag har nog aldrig träffat en mer trevligare anställd när jag köpt något. Hon undra typ hur läget var, och prata om våren och hon var verkligen jätteglad! Verkligen glatt bemött blev jag :-)
Sen så gick jag in på Cubus och fyndade ett par aaaasfina påfågel örhängen ( dom som känner mig vet att jag aldrig använder örhängen typ ) men dom här var svinfina! så dom lär jag använda sönder ;)

I skolan...

Sitter och har samhällskunskap just nu, görtråkigt, jatack.
Kommer få huvudvärk snart för min lärare skriker ut allt, så ah, så där jättekul känner jag. Sen har jag teori på idrotten, och sen slutar jag runt tjugo i 1 eller tidigare. Göttgött!
Sen ska jag hem och duscha, och sen om mamma blir klar med sina grejer rätt tidigt så kanske vi drar till Trollhättan och hälsar på min syster som bor där i en månad under sin praktik. Då ska vi även till Överby köpcenter och då ska jag bannemej gå in på Bikbok och köpa mig en jacka, om den ser bra ut på.
Min andra skinnjacka har blivit misshandlad av min katt så måste hitta någon som är någorlunda billig och ser bra ut så funderar på denna;
Kostar 499kr
Den ser rätt ful ut på bild, men får se om den ser annorlunda ut irl. Annars får jag väl strosa runt i varenda butik och kika efter en annan!

HAHAHAHA


Inget bloggande idag

Orkar inte blogga mer idag, idag är en sån där skitdag då alla är sura och det smittar av sig på mig så ah, hahaha. :)
pusususuusususss

Sol, början på våren, och landet

Sitter i soffan hos Maja och kollar ut på det fina vårvädret. Hoppas det håller i sig nu och blir ännu varmare!
Vaknade till lite tidigare idag när det var soluppgång. Och soluppgång här ute på landet är något extra! Fy farao vad fint det var ;-) Fast var alldeles för trött för att lyfta på armen och ta ett kort med mobilen, haha!
Morgontrött Tanya?

Maja alltså..

Maja: har du hört Erik Hassles nya låt? *startar låten*
-Erik Hassle – Standing Where You Left Me
hahahahaha kunde ju tro att hon var lite efter i tiden. men hon förklarar sig genom att säga:
"Men låtarna hette ju typ samma sak! standing where you left me och are you leaving"

Frodeo

HAHAHAH DÖÖÖR

@Maja

Sitter hemma hos Maja nu. Vi var först i Stenhammar och chillade i några timmar med elin. Sen blev det mer ett plötsligt beslut om att vi skulle dra hem till maja på kålland. Så fick skjuts hem till mig, packa fort som satan, sen åkte vi till ICA och köpte fett mkt med onyttigheter, hämtade upp elin och åkte hit ;-)
Så vi ska väl kolla på film och götta oss och hare allmänt bra :-D
tjolång!!
Jag och Maja, hihi

HAHAHAHA


Vårkänsla och komplex

Fan vår ute.. typ. +5 ute och solen skiner som fan, men det känns som 10+ ute!
Tänkte dra ut med Maja snart, i skinnjacka, solbrillor och en fet halsduk, känns som att det är dags för att inviga vårkläder lite ;)
Kollade nyss egenom min bdb, jag vill inte ta bort den bara för jag har proppfyllt med bilder sedan 2007 eller något. Men jag har kommit på att jag har haft jävligt mycket komplex för min kropp osv, och försökte vara någon annan.
Började väl med när jag blev ah, emo. Yeyy, Tanya har varit emo! japp, mkt emo också.
en rätt mild form av hur jag såg ut! haha....
sen blev jag rödhårig, och fick fett mkt komplex för kroppen, och ah, svälte mig.
Lägger inte ut de pinnsmala bilderna på min mage, men jämnfört med hur jag ser ut idag, hur kramgo och tjockis jag är, så var jag JÄVLIGT smal. Fysatan.
Sedan blekte jag mitt hår, blekte och blekte, och blev fjortisblond, wiiie!
ni vet sån där gulblond, fint. ah. Jag var überfjortis.
sen blev jag brunett, och blev lite halvemo igen, eller mer... till.. det "normalare hållet".
Sedan blev jag blond igen, fast slinga mig fram till mitt blonda och färga sedan en askblond nyans på håret
Pyroman.. haha ser lite läskig ut, och där har jag blivit god och glad i kroppen!
och nu - rödbrunett, mullig, glad.
Sluta ha komplex för er själva, för er kropp. Att svälta hjälper inte, jag mådde så jävla dåligt när jag höll på, och blev ju inte bättre över hur pinnsmal jag blev.

SÄG JA TILL BUKFETT <3
hiihi

bus!

Tjenatjena bloggÄn!
Har precis kletat på mig min nya bus och sitter med en kopp kaffe. Får se hur neger jag blir denna gången.. Klarar fan inte av att se ut som ett dött vitt spöke 24/7 så, ja, lite färg gör alltid lite nytta! :D
Tänkte på big brother, vad fan är Cilla för någon tant eller? Dubbelmoralskärring skulle jag kunna säga. Hon sitter och är Katerinas typ bästa vän, sen bråkar dom, sen blir dom vänner, sen när Katerina nominerar Cilla och hon får reda på det så får Cilla fnatt och gråter i all oändlighet. Kräver så jävla mycket uppmärksamhet, skrattar, sen börjar gråta lite mer igen när hon inte får tillräckligt med attention.
Sen tar tillbaka sin röst mot Sanna, för hon faktiskt är en riktigt bra person! Hörru Cilla, inte lite dubbelmoral du har nu eller? Ne ut med tanten. Det är bäst att hon åker hem till sina stackars små barn så dom slipper se deras mamma i Big Brother och bli ärrade för livet, för vem fan vill ha sin morsa på BB egentligen?... inte jag iallafall och Cilla är inte många år yngre än min mamma! Då blir fan jag ärrad.
Känns inte som folk tänker över vad som kommer hända när dom går in i BB, för liksom, dom vet att när dom sätter 17 pers i ett hus, i 106 dagar, då kommer drama hända, och man kan ju för fan inte springa omkring och tycka synd om sig själva när dom utsatte sig för detta själva!
Om jag skulle vara med i BB så skulle jag faktiskt ha lite mer god självkänsla och ignorera alla falska människor. För om dom utsätter sig för sånt här - GÅ FAN INTE OCH LIPA OM DET HELA TIDEN DÅ! Gå ut ur huset om det är så jävla jobbigt. Jag tycker det är jobbigt att kolla på dubbelmoralsfittor som inte har de minsta självkänsla och måste sitta och äta uppmärksamhet.
The bitch is back

MADNESS I TELL YOU!!!

JAG ÄR SÅ ARG, SÅÅÅÅ ARG. Vill slå i väggen, dunka huvudet i väggen, sparka i en stolpe, skrika.
JÄVLA JÄVLA JÄVLA CW, FUCK YOU. NI OCH ERA JÄVLA "UNDERBARA" FITTIGA UPPEHÅLL HELA JÄVLA TIDEN!!! RÄCKTE DET INTE MED I NOVEMBER, DÅ DET VAR 3 VECKORS UPPEHÅLL FRÅN VAMPIRE DIARIES? sen i DECEMBER då vare över 1 1/2 månads uppehåll!!! och serien gick igång igen 27 januari.. SEN NU.. ERA JÄVLAR, TAR NI ETT JÄVLA UPPEHÅLL IGEN!?! TILL 7 APRIL!?!?
DÖÖÖÖÖÖÖ.
Jag hoppas allvarligt talat att ni dör.
låt någon annan tv-kanal ta över serien, tack. Fuck you cw, ni förstörde min dag.
dö dö dö dödödödödödööööööööööööö
( ja jag har nog pms idag, men var så taggad för detta avsnittet........dö )
dö.

hypeeeeer

Har jobbat på som fan sedan vi började i morse, värsta hyperfarten!
Vi skulle inreda en lägenhet till en viss "olle, 23 år, studerande". ja.. nu är jag äntligen klar! Så vi ska dra ner och redovisa snart och fika, mums :D

hohoo

Are falling stars what u call , love?
För varje text är en mening jag vill säga
Varje puss förlänger mina hjärtslag , och mina andetag
Thinking off that you´re hands touchted my naked body, Älskling jag vet hur det känns att sitta och tänka på det förflutna .


Still , I´m the one standing here and thinking
about our past.
Im the one in pain .
Inte du .

Banankaka med maraboubitar

Min blogg börjar kännas som en mat-blogg... hähä.
Men har gjort en banankaka nu iallafall, och tryckt ner maraboubitar i formen, så den kommer bli extra mumsig! Tänkte nämligen bjuda måleri på något gott imorgon när vi ska sitta och ha heldag med inredning. Så Emelie har gjort kladdkaka och jag banankaka. mumma!!!
kommer inte uppdatera mer idag, har fett med ont i magen och vill lägga mig ner och dö lite.
puuuuuuuuuuuuuuuss

Fruktsallad, fruktsallad hela daaan'

Idag är det en sådan dag, då min pappa har lagat äcklig mat. Dvs korvstroganoff. FY FARAO vad jag hatar korvstroganoff. Så jag var tvungen att brainstorma, och sen insåg jag, fan fruktsallad skulle sitta fint!
använde mig utav;
Nätmelon
Banan
Apelsin
Kiwi
Röda vindruvor
Päron
kommer sitta jävligt fint nu vill jag lova! och efter de så kommer jag gå på godiset i mina ölglas som ni ser i bakgrunden på bilden.. och även min ena 200 grams marabou och min andra 100 grams daimmarabou.
FLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

RFSL

Idag på morgonen hade vi besök av en kille från RFSL som snacka om HBT, kön, sex osv. fett med pinsamt med tanke på att vi aldrig gått igenom detta på min gamla skola när vi hade sexualkunskap, så att liksom höra någon använda orden; fitta, penis, snippa osv... ah man blev ju ganska generad.
Han visade även hur man trädde på en kondom... antar att jag dog lite mer då. Och jaa jag får väl vara barnslig osv som tycker att det är pinsamt men det blir så när man ALDRIG gått igenom sånt förut med en klass.
____________________________
Nu ska jag snart måla, fast blir lite sur, för jag ska tydligen vara ombytt till mina målarkläder säger min lärare, men han vill inte berätta varför jag ska vara ombytt. Jag har liksom förslag till klassrum att arbeta på, och inte fan sitter man i målarkläder då!  dumma han :((

HAHAHAHAHAHAHAH

ni som inte fattar, lyssna på denna låten;
MC Hammer – U Can't Touch This
1.30 och frammåt, då fattarniiiii.. kanske. Förhoppningsvis.
Jag dog iallafall.

Rent och prydligt!

Nu jävlar är mitt rum lika vackert ( om inte vackrare ) som det var innan Ewe kom hit :-D
Står massa blommor överallt, och har ställt mina två ölglas med godis på bordet så jag bara kan ta lite då och då, hehehehehehehehe.
Har även avnjutit en stor kopp kaffe och kollat på gårdagens big brother! Heja gurkan ;)

Byebye

Idag åker bebo hem :(
fast ska bli lite skönt, hähä, mitt rum luktar som ett stall och jag vill städaaaaa! rent skare va!
Imorgon kommer HBTQ till skolan, hoppas det är en transa som ska prata, då blir skiten ännu roligare.
(För er som inte vet, så står HBTQ för "homo bi transperson queer" )
Hoppa av big brother och kom till min klass! hähää
"OMG"

There's been a long time since I had some fun

Hej bloggän!
Jag är verkligen en trött chey nu. Vi fixade Id-bild till kortet, och det gick fan asfort??? men ah, hade typ slickat hår på bilden, inget vackert, men det är ju iallafall något, plus att jag inte ska visa den för mer än tjänstefolk om man säger så :) Sen stod vi på banken ett jävla tag och förde över pengar till mitt konto, fixade id-kortet och aktivera mitt bankkort. hähä
Förövrigt, min nya klänning/top från H&M, den på förra inlägget - älskar jaaag! det är verkligen 50-60-tals känsla över den och tyget är typ sånt som man hade då. Den var svinful när den hängde på kroken, men på... bah! vilken känsla ;)
______________________________________
Imorgon ska jag till tandregleringen och möblera om tänderna lite mer, och förhoppningsvis så är det näst sista gången jag är där!! *hoppas*  Ska bli skönt att slippa helvetet och komma ut i världen med nya raka, vita tänder!
:-D
vackra cheyer

fotoateljé och banken

Ska snart till fotoateljén här i Lidköping och ta kort till mitt ID-kort och sen ska vi dra till banken och skicka in bild osv för att få kortet. Vi ska även aktivera mitt bankkort ( som jag inte gjort än hähähä ) och bestämma kod, hm. Och överföra pengar till mitt konto. Låter kul va!? hahaha not.
detta har jag på mig idag;
Klänning; H&M 249 kr
Leggings; Gina Tricot 99 kr
Skärp; H&M 49 kr
Kofta; Gina Tricot ( gammal )

dumma mig

Vet att jag uppdaterat kasst, har varit på stan och shoppat igår, och sen var det dans direkt efter det så när vi kom hem så var vi sviiiiiiintrötta! Men kanske blir lite bättre uppdatering idag, vill spendera så mkt tid som möjligt med Ewe innan hon åker imorgon =)