SJUK(t) störande

Verkade som att jag inte sov mycket inatt heller, men kände mig lite groggy, fick ju feber igårkväll (39 grader) så satt och hacka tänder i princip när alla andra satt och svettades! haha.. Tror jag slänger i mig en sömntablett ikväll.. om jag vågar!
Vet ju inte precis vad som händer av en sömntablett och hör mycket konstiga rykten.. haha!
Har iallafall ätit min frukost nu.. bestod utav ett glas med C-vitamin och Echinagarddroppar, 2 alvedon, 2 Sinova och nu stoppade jag in en Strepsil i käften med.. vet att det låter brutalt gott.. inte :D
Vill lägga mig ute i solen sen och sola också... en stund iallafall. Känns lite oflax att det blir dryga 30 grader idag och skinande sol. Jag som ville bada och grejer! Men hoppas att den svenska sommaren tillåter lite mer sköna dagar denna sommaren, annars kommer jag gå insane! ;D (Och som ni kanske märker så har jag ändrat lite på attityden när jag klagar.. så det inte låter mer som "klagomål". Kändes duktigt utav mig.. Inga svordomar heller, vad jag kan se :D)
Idag åker min pluttis till Peace And Love festivalen med, så blir lite forever alone här hemma! Som tur är så ska Emma ringa när Journey spelar.. och kanske lite andra med hoppas jag! haha. Även my beloved fästmö åker, det suger ocksååååå! Men kan ju inte göra mycket när man är sjuk ändå! :D

Tänderna, för & efter

Var på tandregleringen som sagt, nu behöver jag inte åka dit på ett år! fick mina för och efter bilder på tänderna så tänkte visa hur förjäkla fula dom vart :D
FÖRE
EFTER
Älskar dom dära plastsakerna man ska hålla i och dra isär läpparna och allt, haha men ah, ni ser skillnaden!
otroligt glad är jag att jag har lagt ner tid på att gå till tandläkaren varje månad i fleeeera år!
Ryckt ut 8 tänder, haft gomtandställning & räls. Värt det!!!!

Helt jävla otroligt...

När jag väl vill hitta på något, umgås med folk så får jag världens förkylning (antagligen från midsommar då vi sprang omkring ute rätt mycket). Och vädret blir fint nu med, ja toppen! verkligen toppen...
Kan knappast svälja något med min förbaskade hals, jag har ont i huvudet och är snorig. Skitkul verkligen!
sen kom jag på igår... jaha jag ska till tandregleringen idag.. wiieho. Dom ska ta kort på mina tänder och skit, jo men det ska väl allt bli kul att le när hela ansiktet är typ svullet, usch. Känns som jag bara sover varannan natt med, så vettifan vad som händer nu.
Jag vet iallafall att jag ska tömma apotekets lager idag på förkylningsmediciner.
OCH KOLLA PÅ TRUE BLOOD!!!! OMGOMGOMGOMGGOMGOMGOMGOMGOMG  <--- lite överdrivet, vet, men har längtat ett år!! Woop woop!!
och  nu säger ni väl: men sluta va så fjortis, blablablabla... Låt mig vara fjortis, bara för idag.
NU ska jag duscha jobbigt nog och sen väcka min syster.. vet att ni älskar mina klagomålsinlägg innerst inne.

Google har alltid rätt!

Kan inte göra mer än att hålla med! ;)
vet att min uppdatering suger, men så får det vara ibland! Igår drog jag och Emma på en förfest i stan och hade lite trevligt, och sen cyklade vi ut till Filsbäck till ett skönt gäng, och där var vi till 5 på morgonen. Haha göööörroligt, har aldrig festat så länge faktiskt, brukar åka hem rätt tidigt annars, typ 00.00-02.00.
Men iallafall, blev lite lekar, sen sprang vi ut och dansade små grodorna och allt möjligt runt en ek, ströga omkring lite på stan, gick ner till vattnet och dansade runt en riktig midsommarstång (det sista var runt 4, stabilt!)
Visst var det mycket mer än så imellan, men förklarar bara kortfattat!
Helt klart den bästa midsommaren! Förra året sög så jävla hårt när en viss idiot uppfattade mig som 'för full' och bokstavligen talat släpade iväg mig till hans kompis bil och dom körde hem mig och maja. Vad är det för bullshit eller.. 'för full'. Jag kommer ihåg allt, och jag är inte 14 år längre, vet ju fan när man ska sluta dricka ett tag så man nyktrar till lite men ne, det fattade ju inte denna trångsynta människan! :)
Tur att man slipper sånna idioter nu :-D

inte okej, och lite okej

WOHO PARTYMODE ON
rätt partymode off...
skön midsommar i helhet, men fan vaaaad jag mår kasst!!
ska gå och lipa lite mer över hur ont jag har i huvudet.. tjohejs!!!!!!

Hälsade på morfar igår...


Going to Maja

Ska snart köra ut till Maja, vi har köpt massa gott som vi ska äta...
hahaha
allt som allt som vi köpte var: 2 st 500ml energidricka, 2 småloka, 1 stor fanta, en pomack (HAHAHA), en pizza, chips, pringles, dipp, grädfil, 2 beckfilmer, scary movie och meet the spartans (?? tror den hette så).
Hahaha älskar willys filmer <3
aja, ha det gött, puss på rumpaaaaan

Style by Tyra

Twisted USA bikini 349:- / Läppstift Citrine 115:-
Tvåfingerring silverankare 149:- / Ring glitter uggla 89:-

___________
vill haaa!

lookin' good from tip to toe

Sååå det blev ingen soluppgång, jävla moln ska ju självklart vara ivägen! Men somnade iallafall runt halv 7.. och då gick mamma upp. hahaha..
Är skit trött, men vet att om jag sover nu så kommer jag vakna med huvudvärk och ögonen kommer klia som satan :) Något jag hade skitroligt åt inatt det var detta inlägget (klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR)
Höll fan på att kissa ner mig hela natten åt de, så jävla roligt!
Så idag händer ingenting iallafall, jag tror jag bara ska ligga här och ruttna lite halvt. Imorgon kommer Maja hem från tyskland, så ska tvinga henne att umgås lite med mig ;D
bild från studenten.. ser ut som att jag har brytit nacken eller nåt! HAHA
Färgen på läpparna är Corall red och är från Giordani, dock finns inte kvar längre :)

så jävla typiskt

föööör dryga 4 timmar sen började mina knän balla loss, och ah, dom gör CP ONT. Vet inte vad jag gjort men smärtan är ju för fan äckligt stark. Så här ligger jag och kan inte sova.. medan jag hör konstiga ljud i rummet och utanför. Inte heller okej..
Klockan är ju fan halv 4, kommer va död imorgon, helt klart. Solen går upp om en halvtimma. Kanske sätter mig ute eller nått och kollar på det om jag inte lyckas somna. Nu måste jag kissa igen med. VAFAN.
hahahahahaha jag hatar mitt liv just nu <////3
vill inte gå ut ur mitt rum, läskigt. uhuhu

Vad vuxen jag känner mig

Tjena tjena mittenbena!
Idag knallade jag och mamma lite på stan, fick med mig hem en superfin ljuslykta från hemtex, jag vet, jättevuxet att köpa sånt och grejer.. men den var lite så där kusten-aktig och mitt rum ska ju vara så! så tänkte att den passar nog perfekt på mitt bord :-) sen köpte jag en bh med för det dyra priset 249 kr! jävla rån säger jag bara men det behövdes, min rygg tar lite stryk av dom andra... ska ut och kolla efter mer bhar någon annan dag.
Sen pysde alla iväg på kalas för moster som vi firade hemma hos min kära mormor :) Där bjöds det på smörgåstårta och en suuuupersmarrig marängsviss som jag, min syster och min lillkusin Jonas byggde ihop!
Har kört lite idag med, jätteskönt, tyckte jag körde megabra! så kanske vågar boka in en körlektion snart??  Blir ju bara så nervös av att tänka på att jag ska köra med någon jag inte känner, kanske failar totalt liksom...
har förövrigt låtit min syster installera wow på min andra dator.. illa. Är jag en sån  snäll syster verkligen? haha ojojoj... men använder den ju typ inte sen så kanske jag ska sälja den till en av pappas kompisar.. för jag tror jag ska köpa ut min lilla macis <3
den var enorm!! och var lager på lager med allt sånt där som behövs.
sockerbomb ;)

Molly

Har blivit världens segaste uppdatering nu, men finns inte mycket att skriva om.. samt nu när det är söndag och man är superseg. Ioförsig så har jag väl varit det hela helgen! ;) haha...
Kollar lite på the real housewives of beverly hills och har en gosig, röd och hårig liten gäst i min säng :D
(hon snarkar nu, så sött)

18 juni

Igår var alla studenter på balen, har kollat igenom typ ALLA bilder som lagts upp därifrån! Alla är så overkligt vackra och ah, det får ju en att längta lite mer till studenttiderna (360 dagar kvar!).
Har tillochmed hittat den perfekta klänningen till mig... jag vet.. Redan? ja, redan. Dock kostar den 2700 kr, och om jag vill ha den anpassad till min kropp lite mer än dom vanliga storlekarna så kommer det en extra kostnad. Kommer ju vara urfattig tillslut... :(
Händer inte så mycket idag heller, hade planer att åka in till stan och köpa lite underkläder men fan, orkar inte cykla. Får bli på måndag istället!

SOMMARLOV!

Äntligen sommarlov, ändå om jag har varit ledig i typ 2 veckor så har det ju inte känts som sommarlov. Inte nu heller dock, skitväder. Har regnat hela morgonen!!
Iallafall,  igår var jag lite på stan med Maja, köpte en gul "skjorta" på gina tricot, den utan ärmar, och så en ögonbrynspenna. Får se om jag lägger upp en bild sen på toppen, har på mig den nu :)
Åkte och åt pizza lite innan  vi åkte  till skolans volleybollplan och spela volleyboll med härligt folk.. jag suger ju på att ta bollar HAHA., skrek så fort dom kom mot mig. Är bra på att serva iallafall så det dög väl HAHA!
Sen stack vi till willy's och köpte gott och Maja, Robin och Elin körde hem till Maja medan jag åkte hem och packade grejer som jag skulle ha med mig :-) SEN FICK JAG KÖRA UT TILL MAJA! helt amazing, har inte fått det av mamma på ett halvår (pga att det är en liten grusväg och man ser inte om bilar kommer) så min lycka var stor HAHAHA ^^
Spelade little big planet med robin i hundra år med.. så roligt! Vill fan ha det spelet nu.. Sov typ ingenting, och hade världens minsta avslutning nu på morgonen.
ska äta mat och sedan tårta med mamma här nu :)
där ser man toppen lite hehehe

HAHAHAHA

fattade inte först... trodde dom skulle föreställa ballerinor.. sen blev det bara jätteroligt.
AVLIDER HAHAHAHAHA

Last friday night (t.g.i.f)

Haha fan vilken bra låt Katy Perry har kommit med! gillar också att Corey Feldman, Hanson och Rebecca Black är med!


Tur i oturen... eller?

Är flyförbannad. Lämnade in en uppgift för 2 veckor sen i en kurs.. en rätt stor uppgift var det också. Förra onsdagen frågade jag läraren som vi har i kursen, om hon rättat den.. hon svarar nej.
Fick åter inget mejl eller svar från henne så jag antog att den var helt okej.. liksom vem tar på sig 2 jävla veckor att rätta något egentligen?
Jo idag får jag ett mejl, om att jag måste ändra den. Idag. Vi slutar på fredag. Jag är ledig.
Och hon ska sätta betyg på den kursen alldeles snart. SÅ där jätte trevligt att behöva göra om den i sista minut?? NEJ.
fan man kan ju bete sig som en riktig jävla lärare och rätta med en gång, när man ändå spenderar dagarna med att inte göra ett skit, så jag slipper sitta här och vara arg som fan och behöva göra om det!!!!
AAAAAAAAAAAAAAARGHHH. dö!!!!!
OCH TILL DET BRA.
Jag skrev ett inlägg för ett tag sen.. typ i april eller nåt om Hammarby hemkokta (inlägget hittar ni här) och hur jag ville att dom skulle skaffa en mejl eller så, för ah jag älskade deras nougat. It's to die for!!!!! LOVAR. omnomnom.
MEN IDAG FICK JAG EN KOMMENTAR PÅ DET INLÄGGET, OCH DOM HAR SKAFFAT EN MEJLADRESS NU!
happyyy! mejlade dom genast om pris + frakt och sånt. För nu jävlar ska de ätas nougat! woho!
---
EWA JAG ÄR SÅ GLAD, DU BORDE ANA MIN GLÄDJE

Kycklinggryta med curry

Imorgon så ska jag vara redig tös, ska laga mat åt familjen... iallafall dom utav oss som är hemma.
Men istället för något simpelt som typ kötbullar och makaroner så tänkte jag göra en kycklinggryta med curry!
Verkade jättegod på receptet, och tänkte kasta i lite skivade bambuskott också för att få en lite mer thai/kinamats känsla. Lite så där, lyxigare :-)
får se imorgon hur det går! woop woop, blir jävligt hungrig av att kolla på bilden..

Be twisted

Hallå där! vet, sämst uppdatering, chillar jävel och bara andas. Känns så jävla skönt. Har inga mer skolarbeten på 3 månader nu så det känns väldigt bra! Har ioförsig inte haft det sen förrförra onsdagen men ändå haha!
Håller på och kollar på pretty little liars, en rätt ny serie som är lite konstig att förklara men det handlar i princip om 4 tjejer som går igenom lite mysteriska saker genom deras vän, som försvann och dog. Mycket lögner och hemligheter som kommer upp.. ja, den är bra iallafall. Tycker väl allt är bra men...
Städa rummet lite imorse, kändes som att jag behövde det, såg ut som en svinstia, och kläderna låg öööverallt!
Och sen svängde Maja förbi en stund så vi satt i uterummet och pratade om lite allt möjligt :)
___________________________________________________
Och den dära nya tampongen.. be twisted, från libresse? varför gör dom tamponger med ett motiv på? skiten ska ju ändå upp i arslet HAHAHAHA alltså, doesn't make any sense.
:-D
Eller så vill dom att det ska va lite roligare att ha mens? HAHA kommer aldrig vara roligt att ha mens. Typ dagens skämt. Fast prova cerazette tjejer, gryyyymt minipiller! man får mens typ var tredje månad eller inte alls :D
Visst kanske lite pms, men jag har inte märkt av de mer än den pmsen jag fick från p-piller:)

HAHAH SKADEGLÄDJE

Denna tjejen har typ sin egna lilla show.. och ah, har garvat som fan åt två videoklipp från henne där hon slår sig på något:
dom första sekunderna på denna är det som är roligt...

och denna videon är hilarious!

 

nattglädje.

skadeglädje.

kalla det vad fan ni vill, jag gråter för att det är så kul!!


Life unexpected

Känns alltid lika tungt att avsluta något som berör.
Som med twilight-serien (böckerna) eller O.C.
Liksom det är något som det inte kommer mer utav.. och nu den senaste veckan har jag fastnat för serien "Life Unexpected". Som handlar om en 16årig tjej som bott i fosterhem i hela sitt liv, men en dag väljer att leta upp sin familj. skitbra serie! Tänkte, ah nu blir det skojigt med många säsonger. Kollade klart på 2 säsonger... och på det sista så står det i slutet: 2 years later.
Fattade direkt, det blir ingen mer Life Unexpected. Slår ju så jävla hårt i hjärtat?
(serienörd, jag vet)

Tooth Fairy

Hallå där! nu är mina föräldrar gone ikväll så jag har laddat med lite gott och film för kvällen!
Just nu kollar jag på Tooth Fairy, min syster sa att den var bra, och vad jag sett av den än så länge så är den rejält rolig med :-)
ska äta lite tortillachips och guacamole, för första gången yeahhhhhhh känn på den!
min hand ser cp ut.

Skitäcklig natt!

var uppe länge inatt, typ chatta och skit med folk. Sen så vid ett känner jag mig lite iakttagen men det händer ofta att jag får den känslan så, det var ingen biggie.
Gick och la mig runt halv 3, och hamnade i det där stadiet då man är vaken men är på väg att somna, och då spärras ögonen upp fort som satan och jag är klarvaken. Jag hörde nämligen 6 knackljud i väggen. Inte typ mösskraffs och sånt, utan 6 riktiga jävla knackljud, svaga iallafall, och dom kom från mitt rum som det lät som. Inte utifrån eller nått..
Jag förhörde mamma och pappa lite förut om de, och dom var inte vakna så det kan inte ha varit dom. Och mina systrar är inte hemma.
Läskigt? ja. Börjar tro verkligen att det seriöst spökar här. Liksom vad kan ha orsakat knackljuden? det är som att jag skulle sätta näven mot väggen nu och göra 6 svaga knackljud och dom skulle låta exakt likadant.
hahaha mamma bara förut:
"Men varför kom du inte och la dig hos oss efter du hade hört dom???"
För det första är jag inte 6 år längre, för det andra, så vågade jag inte ens vända mig om och ta min mobil och nödsmsa någon HAHA. fyfan.
Något mindre roligt är att mamma och pappa åker till campingen ikväll och ska dricka lite, så dom lämnar mig hemma ensam. Avlider.

Ett mord har inträffat i Lidköping

Pappa hörde hur jävla mkt hon jamade i uterummet, han går ut och skriker att jag ska komma.
Kattjäveln har dödat en fågel, (hon är väl rätt grym ändå) men ah. Hon är ju så jäkla stolt över det också :(

ändringar!


ah jo tjena

vi ska grilla imorgon med klassen ute i råda.
det ska regna. dom bad oss ha regnkläder, jag äger inget sådant, tänkte ta paraflax.. meeeeeen så läser jag på aftonbladet och smhi att ett nytt åskoväder är påväg in. Och det kommer passande tills när vi ska grilla.
paraply+blixtrar = INGET BRA

karaokeparty

Suttit på mitt rum nu i 2 timmar och ylat som en stucken gris, allt för att slå små jävlar där ute i världen som tror att dom är bättre än mig?!?! YEAHHHH kommit etta typ, hela tiden :-D HAHAHA
http://www.karaokeparty.com/
bäst.
HAHAHAHA

Översikt nästa vecka! :-)


JAHA DET HÄR VAR JU FÖRJÄVLA TREVLIGT!!

Vakna kvart i 8, RUSADE upp och sminka mig på en halvminut och satte upp håret i en toffs, klädde på mig och rusade till skolan. Väl där, 5 minuter försenad, så är läraren inte där, och hon kom en kvart senare. Säger " ah ni behövde inte komma till denna lektionen, hehe ", vilket hon aldrig sagt till oss. Och jag skickade ett sms igårkväll och frågade om det skulle vara ngn lektion idag men hon svara inte. Sen på lektionen så startar hon mobilen och DÅ ser hon mitt sms. VEM FAN STÄNGER AV SIN MOBIL ELLER?????????? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
fett onödigt att jag ens cyklade till skolan, fett onödigt att jag fick huvudvärk i onödan. usch.
Sen gick jag och frågade lite lärare om man skulle komma på studiepassen eller inte, med tanke på att jag är klar med ALLT.
personen:"jo ni måste komma"
jag: "Men jag är ju klar med allt??"
personen: " finns alltid något att göra i ämnena!"
jag: MEN Jag är ju klar!? jag har ju redan fått mina betyg o allt i dom ämnena??"
personen: "du måste komma."
_____________________________________________________________________________
Fuck no tänkte jag, och åkte hem. Så nu är jag på pisshumör, och ah, det suger. Jag är trött och arg.
Fick en tid på ungdomsmottagningen kl 1 så nu ska jag sova. Helvetes dag!

Going to Gothenburg

Åker nu till Göteborg med mamma och syster, vi ska lämna av syster på flygplatsen som ska till Holland :-)

Vunnit en hälsoresa!

Åh så glad jag blev, har vunnit en hälsoresa till varberg och bo på hotell gästis och få spaupplevelser, massage osv! :-D
Herrehjärtanes vad glad jag är, shit. Ska ta med lilla mamsen så nu blir hon nog allt glad :D
Glad tjej i mörkbrunt hår! yeah

Sverige

Varför kan USA fira sin nationaldag utan bekymmer? Eller Norge, eller alla andra länder, förutom Sverige?
För så fort vi firar, ja då är vi rasister, eller värnar inte om resten av världen. Även om vi värnar om världen 364 dagar om året, så får vi inte ha en endaste dag då vi kan fira Sverige?
Jag är glad över att vara svensk, jag är glad över möjligheterna här och vilket fint land vi har.
Jag vill kunna i framtiden sjunga nationalsången som den skrevs och inte byta ut "nej, jag vill leva jag vill dö i norden" till "nej jag vill leva jag vill bo på jorden".
Är folk här så fail att dom tillochmed ändrar på nationalsången bara för att dom är lite rädda för påhopp? Eller bli kallade rasister?
EN DAG, EN JÄVLA DAG OM ÅRET ska vi fan ha rätt till att fira vårt avlånga land. Men bara för denna dag, så är vi rasister för det.
Suck..

Storebror!

Åh vad jag är glad nu! Simon vann!
Liksom den personen man hejat på sedan dag 1 vinner, fan vad gött :'D
Men vad ska jag göra nu? Jag har följt storebror varje dag sedan det började, 106 dagar. Jag har tillochmed en snabblänk på verktygsfältet på safari
Jag gillar att säga storebror, det är inte lika tråkigt och överanvänt som Big Brother :-D

Vero Moda

Glömde och visa linnet jag köpte häromdan på Vero Moda
199Kr :-)
(förövrigt, sov inlägget uppskattades inte av min syster, någon har verkligen vaknat på fel sida ;););) )

Rollin'

ett litet snabbt svar till min syster: Dom har stängt tills på tisdag, hur skulle jag veta det? Plus jag har varit på praktik i 2 veckor innan, och jobbat och har inte haft tid med att varken ringa eller besöka ungdomsmottagningen.
dom får väl skälla på mig bäst fan som dom vill, men det skiter jag fullständigt i faktiskt.
__________________________________________________
Jag vet att jag skulle lägga ut en bild igår på håret, men jag orkar inte alls :D kanske kommer någon imorgon eller nått om jag orkar fixa i ordning mig. Vet inte ens vad jag ska hitta på imorn? Nationaldagen o allt :)
Tror att jag dissar karnevalen iår, faktiskt. Orkar inte med allt skit och det har bara blivit jobbigt så jag följer kanske med mamma och syster till Göteborg (min syster ska till holland) :-D
Komma iväg liiiiteee, plus att gbg äger lite så ja. Det är alltid något speciellt med att åka förbi Liseberg.. hahaha!
Kör en 'Robin Smedman' ;)

Ska bli full nu!

Kläcker den andra!!
Ironi för dom som inte fattar...

Mina barn kommer inte få dator

förän dom är typ, 18.

HAHAHAHAHAHA KOLLA SÄRSKILT PÅ 1:08

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Färgar håret

Har valt L'Oréals Sublime Mousse Pure light brown.
velade mellan den och Pure brown, men man ska alltid välja den ljusare om man tvekar mellan 2 nyanser.
Så I did. Sitter med färgen i nu :-) Ni får se hur det blev senare när jag sminkat mig isåvidare!
Istället för en vanlig sån där sörja som finns i alla hårfärger så är detta istället en mousse och istället för att fördela håret i bitar osv, så tas detta i precis som med schampoo, enkelt och bra!
TIPS! Sola inte innan och bränn er för sjuttsingen inte! AJ
när man får färg på huden, så är det fan inte roligt att gnugga bort det. min panna värker nu :( Ledsen.
Och så här ser den jag valde ut:

Hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

Nackdelen med att ha rummet vänt mot morgonsolen är att man är överkokt redan klockan 8 på morgonen. Jag lovar, dog lite. Det värsta är ju när man försöker andas men luften är så jävla het, då får man helt enkelt flyga ut ur rummet och försöka andas haha... Aja, snart ska jag sola lite, ska börja tidigt idag tänkte jag, för jag ska vara i stan sen vid halv 1 och gå på stan med Stina :-D
Är vårmarknad idag, men fattar inte varför det heter vårmarknad - det är ju juni, plus att det var ju en vårmarknad på långfredagen i april :o Men det ska nog bli kul. Ska köpa hårfärg också så får tvinga mamma att färga det ikväll
:-)
vill ha mitt blonda hår tillbaka!! :(
ska slinga upp det lite ljusare iallafall, fast inte så ljust att jag blir blond.
Mamma dödar mig då :-D

I said what what in the butt

Denna dagen har varit seg, inte hänt alls mycket. Fick en välförtjänt sovmorgon, dock gick jag upp klockan 8 för att ringa ungdomsmottagningen för att boka tid till att få mer minipiller... men då säger kärringjäveln i telefonen att telefonen och ungdomsmottagningen är stängd tills på tisdag för dom är på utbildning. Fuckers.. kommer bara ha 2 veckor kvar då på min sista karta och ah, dödar dom lite om jag inte får en tid inom 2 veckor.
__________________________________________________
Haha pappa ska ställa upp en stege vid huset där dom dära klättergrejerna på taket är så jag ska träna på att gå upp och ner. Finns inget positivt med att vara höjdrädd, men bättre jag tränar lite nu så jag slipper stå där sen hos gubben och gråta över att det är läskigt -.- HAHA

Vad fan har jag gett mig in på?

nämnde förut till pappa att jag vill ha en sparkdräkt, en one piece. Fast från Gina Tricot då.. jag är ju en stackars fattig student, kan ju inte bara kasta bort alla hundralappar så där!
Jo blev iallafall lite förälskad när jag för första gången idag ( ja jag är helvetes seg med att testa en sparkdräkt! ) testade en marinblå sådan på gina.. åh, stod där och ville inte ta av mig den.
Kom hem och frågade pappa om jag kunde klippa gräset i sommar för 500 kr, men nä, då svara han: det kan jag göra gratis ;)
så hepp, de sket sig.
Och sen pratade han med en snubbe på vår gata som ville ha sin skorsten målad.
och jag skulle få typ 500 kr för det.
För det första: HELL YEAH
för det andra: jag är höjdrädd.
inte okej, inte okej. Men någon gång måste man ju försöka att övervinna rädslan.. men fan HAHA ååh. Jobbigt.
ser ut som att man har en pung eller ett rejält hängande paket där nere.

Härligt! jobbiga lektioner - no mooore

Samhäll - check!
Naturkunskap - check!
halva Svenska B - check!
Idrott - check!
Det är iallafall dom lektionerna jag slipper nu :D så istället för att bara vara ledig tills måndag så är jag även ledig tisdagen, då karnevalen är, så jag har mucho tid att vara pigg och alert :D
Så nu ska jag njuta av min låååånghelg :-D
en bild på pizzan också!
det blev hälften tonfisk och häften skinka! muums. är fett mätt nu. buhu, gör ont i magen.
( åt inte upp allt aso...)

making pizzaaa

Gör pizza nu med syster , min blir en tonfiskspizza :D MUMS!

woop woop

Woop Woop!
Godmorgon:) vaknade på fel sida idag så har varit sur typ ända tills jag kom till samhällen och fick tillbaka mitt prov. Vi hade ett stort prov för typ 3 veckor sen, och ah, det var väldigt många frågor.
Men fick iallafall MVG och fy farao vad glad jag blev över det :D och det ser ut som att jag får VG i slutbetyg i samhällen! jag klagar inte ;D fan så mycket bättre än G som jag trott att jag skulle få i slutbetyg..:o
Nu ska jag plugga på grekiska antiken o skit, har svenska prov snart. Skulle gjort detta provet för typ... 3 månader sen.. HEHEHE..
adjöö!