Smög mig ner, för att se dig bada naken

Hej där!
kom precis hem efter att ha varit på Villabadet här i Lidköping med pappa och badat. Det var såååå skönt i vattnet!
Mitt andra dopp iår, känns ju inte så vidare bra. Förra doppet var också sista dagen i månaden. Men hoppas på några gånger till iallafall innan det blir kallt och blä :(
Holländarna pyste hem idag med, så det är lite extra tomt i huset, men jag har som vanligt laddat med film, och tänkte slänga upp några inlägg om några filmer jag sett.
Börjar bli en filmblogg det här känner jag... ;)
puss!

Candybear

Ikväll ska jag allt gotta mig, och bara ligga i sängen heeeela tiden! omnomnom! :D

Psychosocial Baby

Maja visade mig denna imorse, en mash-up mellan Slipknots Psychosocial och Justin Biebers Baby. Haha grym!


Gårdagens bbq

Grillade kyckling, hade ju tur som hade en tvättäkta kock att tillaga dom! (host.. lite brända Alex..) Spelade lite drickspel och hade det allmänt trevligt! Kändes precis som sommaren ska vara :)

Och den här sista bilden - så bra bilder tar man efter lite alkohol. Fail på mig.. :(

Tack för en skön kväll Stina, Maja, Robban, Hannah, Alex, Lisa & Emma!


BBQ-party

Drar nu iväg på bbq-party på kålland, hos självaste Maja! Ska grilla och dricka, har införskaffat massa Xide jungle och kaktus så det ska bli omnomnooooom!

Liseberg

Tänkte ju nu då berätta om gårdagen! Det vart så sjukt jävla bra väder, så hela Liseberg var ju knökat tyvärr.
Med köer från 30 minuter till 50 minuter! Så det blev inte så mycket åkande om man säger så :)
Trodde jag skulle dö när jag och Emma skulle åka Balder -längst fram. Herregud, första backen, trodde verkligen jag skulle dö av hjärtattack! :)
Så jäkla roligt också, för med tanke på att vi satt längst fram så skrek vi ju först, sen hör vi bara kören bakom oss. ;)
Blev dock ingen atmosfear för våran del, alldeles för lång kö, samt att mina fegis-känslor ploppade fram. Men uppskjutet åkte vi iallafall! Emma skrek på som fan, medan jag bara satt och asgarva åt henne :D
OCH när jag skulle åka kanonen med mamma... hahahaha.. jag såg hur nervös hon var i kön (hon har aldrig åkt den) och när vi sköts iväg, seriöst, hon skrek så jävla högt hela vägen. Kunde inte låta bli att sitta och asgarva men fick en fin huvudvärk på grund av henne :(
Once in a life time experience!
Åt sockervadd, fick sockerkick, tvingade mamma att köpa mig en tutti fruttu napp-klubba och en polkagris från gränna. mums!
Vann tyvärr inget på hjulen, spela inte så mycket dock.. men Ewa och Roy kammade hem.. 5 (?) stjärnvinster! hahaha.. illa.
- På bilden: Dom åkte runt i en liten bil med hög musik och stannade sedan och dansade ASBRA till in the club-låten.. haha, bra underhållning ;)

Gothenburg, Liseberg

Goooooodmorgon! :D
Idag är den dagen jag taggat i 2-3 år. Vi ska till Liseberg! Åh så jag har saknat det :D
Emma kommer hit om ca 20 minuter och sen åker vi inte långt efter det. Haha hoppas att jag vågar mig på atmosfear.. kommer nog hata mig lite annars. Men har en bra strategi upplagd: först uppskjutet, sen höjdskräcken seeeen atmosfear ;) Hoppas det funkar! (vet att jag lipar på höjdskräcken så får se hur den ens går haha...)
Sockervadd, Lisebergsglassen, krama kaninerna, åka jukebox.. åh nostalgikick!
Ska kila nu, puss! ;)

Gene Simmons, detta trodde jag aldrig!

Den gamla hunken hade ett löfte att aldrig gifta sig.
Aldrig. Inte ens med sin flickvän sen många måååånga år tillbaka. (dom har 2 barn tsm) OJ VAD GLAD JAG BLEV NÄR JAG SÅG DETTA!!

All rejoicing in the world.

Åkte ju som sagt till spiken och Läckö Slott idag.
På spiken gick vi runt, och åt sedan på ett mysigt ställe vid sjön - blev laxtallrik för min del! Brukar inte gilla fisk, men deras lax is to die for! ;)
Sedan drog vi till Läckö Slott, och gick runt i slottet, lika tråkigt som vanligt haha. Men dom hade inte mina efterlängtade jordgubbskarameller i souvenirbutiken :(
Frågade till och med hon i kassan om hon visste om det skulle komma igen, och det sluta med att hon fick fråga på walkie-talkien, dock kommer dom inte iår. UTAN MÅSTE VÄNTA ETT TILL ÅR. Dör :'(
Körde hem, och körde nyss till stan och tillbaka för  att lämna min äldsta syster på resecentrum.
Nu blir det ett avsnitt av pretty little liars, och lite chips, och taggar morgondagen <3

Suits for every moment

Fick hem min ziperall i brevlådan idag! glad tjeeeeej! :D ( dock för varmt att ha på sig den idag.. buhu )

Excuses are so lame

Godmorgon!
Vet att jag inte uppdaterade alls igår, kände inte för det, plus att jag hade inte så mycket att skriva om!
Min systers pojkväns mamma kom igår, för första gången till Sverige (dom är från holland) så satt mestadels hela kvällen ute i vårt uterum och drack vin & åt gott.
Idag ska vi åka till Spiken och äta lunch, och sedan ska vi åka till Läckö Slott och gå på rundtur. Något som är ett måste varje sommar!! (fast jag ser ju mest fram emot Läckö Slotts jordgubbskarameller, omnomnom! Godaste karamellerna som existerar... dock kostar 20 st typ 50 kr. dyrt. )
Och just nu sitter jag med hjärtat i halsgropen, pappa kom in i vardagsrummet och bara: "Kolla vad som kröp på min mage"
och drar fram fetaste spindeln mitt framför ögat på mig. Aaaaaaargh, fan vad jag skrek. Hatar spindlar!
-bild; we♥it

Pick up the phone, nobody's on it


Hej där ;)

Inte blivit mycket bloggande det senaste alls, men ah, vart absolut trög i hjärnan. Just nu är jag hemma hos Emma i Götene.. vi skulle ju ha VD-kväll.. men vi har sett.. 3 avsnitt? BRA DÄR!!

Massa flötande iallafall, och jag skärde mig precis på en sån där makrill i tomatsås-burk.. mitt där mellan tummen och pekfingret, där det svider som satan att skära igenom!! dör lite här va...

 


Godmorgon, godmorgoooon

Morn! :D
Hade cpsvårt att somna igårkväll, vet inte varför, men hade en orolig känsla i magen ( alltså inte att jag behövde bajsa HAHAHA, så tro inte det ), vet inte ens vad jag skulle oroa mig över! :o
Vaknade 6 imorses, kunde inte somna om, så jag kollade på I am number four igen. Alltså, man kan ju dö över Alex Pettyfers mage. Jävlar vilken tvättbräda! Come to mamaaaaaaa ;)
- Idag blir det att övningsköra iväg till götene, och träffa Emma! Efterlängtad som satan efter att ha varit och campat i en och en halv vecka.. uh. Så vi ska köra vår 'årliga' vampire diaries-kväll! Körde en sådan förra sommaren också, då vi makade ner oss i varsin fotölj och kollade på NÄSTAN alla avsnitt (jag somnade hehe).
Anledningen till att vi har sån här kväll är för att Emma älskar VD, MEN hon tar aldrig tummen ur röven och följer serien när avsnitten väl kommer ut, utan vill kolla på allt på samma gång, puh. :) hahaha
Tror jag räknade ut att alla avsnitten tar drygt 16,5 timmar! Så det är nog bra att jag åker rätt tidigt idag ;)

-bild; We♥it


Bloggar om Utøya

Gå in på denna bloggen häääär

 

 

Gå in på andra bloggen häääär

 


Amy Winehouse död!!!

Detta står på aftonbladet just nu! FAN SINNESSJUKT. vad händer eller?
27 år gammal, dvs hon kommer med i den dära klubben "27 club" för kändisar som dog när dom också var 27. Såsom Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Jim Morrison, Janis Joplin och Brian Jones.

Slarvig festfrisyr

Helvete vad fuktigt/varmt väder det är! Man känner bara hur regnet verkligen hänger i luften, och jag såg ett åskmoln inte så långt härifrån, så får hoppas att det kommer hit! :)
Min äldsta syster är hemma, för en gångs skull, och hon ska iväg på fest så jag fixade hennes frisyr. En lite slarvig uppsättning, som är superenkel att göra. Tar högst 10 minuter!! :) Får visa hur man gör någon dag om ni vill, kommer bara bilder på hur det blev nu ;)
Behövs jävligt mycket hårnålar kan jag ju säga.. haha. Hela huvudet fullt med skrot nu :)

Vi har sympati med er, Norge

Helt jävla sinnessjukt det här som händer i Norge? Jag menar, hur fan kan man vara så dum att man går efter oskyldiga ungdomar som inte ens gjort något?!
91 döda sammanlagt än så länge, och enligt aftonbladet så ligger det fler döda i vattnet.
Läste någon om någon tjej som gömde sig under en sten, hennes kompis blev dödad. Hon tog hennes mobil och ringde efter hjälp, och sen låtsades hon vara död så hon inte heller skulle bli skjuten.
Alltså, dom här ungdomarna får ju men för livet.
Sinnesrubbad gubbjävel är vad han är. Blir så jävla förbannad.

Varietal Range

Hej där! :D
Har precis ätit världens största krabba, rökta räkor & färska räkor! Åh så gott ;)
Och nu avnjuter jag ett glas vin (eller fler..hehe time will tell) med mamma. Ha en fortsatt bra kväll, det ska jag! :D

Cyberbully

Kollade på denna filmen, Cyberbully, som är en original-movie av ABC family. En liten B-film alltså. Men den var jävligt bra alltså! Hon i huvudrollen är förövrigt hon som spelar Hannah Montanas bästa vän.
Handlar om en helt vanlig tjej, som får en dator, och blir medlem i en sida som typ facebook. Och genast börjar mobbningen, och det går rätt illa.
Och sen lärde jag mig att det handlar om en riktig historia, så det gör ju denna lite mer speciell! :) kolla på den!

Thoughts that's already been sung

Nu har jag inte uppdaterat på hela dagen, men har vart en sån där riktigt seg dag med lite bloggtorka. Vaknade tidigt också på grund av att dom håller på att gräver på andra sidan vägen, så det bara brummar ashögt i väggarna :( inte okej!
Så den här dagen går endast till att kolla på filmer och tjocka mig hehehe. Fast min nötkräm är typ slut, tur att vi har massa chips! haha ;)
Ge gärna filmtips, även om jag redan sett det mesta så finns det ju faktiskt bra filmer som jag har missat.. på något sätt. Som sherlock holmes. Den var ju görbra, fattar inte varför det tog mig över ett år att se den haha :)
- Bild från förra midsommar!

Love you like a love song

Mitt nya knark, älskar denna låten!!


Smögen

Var ju som sagt i smögen idag, gick runt och kollade, åt gott och köpte massa skaldjur!
Sen låg det fan maaaassa stora båtar intill, där massa ungdomar festade. "Hej jag är rik, kolla på mig, KOLLA DÅÅÅÅÅ"  Här kommer en bildbomb :)

Och åkte på Gullmaj hem! Ni vet dom 2 gula färjorna vid Lysekil.. tror jag? Dom heter iallafall Gullmaj och Gullbritt!


Minnet av dig då, dina färger var blå.

Godmorgon! :D
Nu blev jag änna lite glad, pappa sa att vi ska åka till smögen idag! woho, har inte varit där på evigheter. Ska bli kul att komma ner till havet, äta räkor osv. Gott! ;)
Nu måste jag äta och sen duscha, woop woop!! Lär ta många fina bilder :D

Don't you touch the water, don't you breathe

Åkte och fiska ikväll lite spontant, dvs jag, min syster + hennes efterhäng (dom är med väldigt mycket nu haha) & pappa! Mysigt att komma ut lite. Dock fångade jag typ 3-4 st mörtjävlar, medan dom andra fick halvstora abborrar.. haha :( Vi kommer nog åka ut någon gång till någon ö, meta lite och grilla! mys! ;)
Pappa skulle upp på ön lite, så ewa skulle gå av också och hålla kvar båten.. men tyvärr han båten glida ut rätt bra långt, och hon hamnade i vattnet! haha roooooligt :D

Even more sugar!

Glömde att visa vad jag köpte på netto.. I LÖSVIKT!!!! FY SATAN VAD ÖVERLYCKLIG JAG BLEV.
och nu låter jag som ett liten tjockis, hihi :D
Nej men seriöst, ville köpa mer fast mamma började kolla lite konstigt på mig när jag bara drog ner handen i lådan och kom ut med en handfull med nötkräm hela tiden.. haha ;)
6 st kostar väl annars typ 10 kr? och en oftast.. 2-3 kr? :O

Sugar, ah honey honey

Gick ju som sagt på stan med mi familia, blev att kolla lite i skitbutiker.. men så är det när man går med lite äldre generationer! Bra det ändå... insåg att jag måste köpa en sån där kaffe-termo-mugg grej. Bra till skolan, sista året, taggar... inte. Ne men taggar att det är sista året på skitmåleri, sen jävlar ska de pluggas igen!!
Vi gick också till Rådhus konditoriet och fikade, så på bilden är det vad jag hade :) Någon mousse-grej, asgott, fast åt lite för fort av den så mådde lite illa ;)
Sen en vanilj latte till, mums! :D
come to mama, 79kr. Lär gå och köpa en sådan eller någon annan i veckan :)

in mot city

Kilar iväg till stan med mamma, syster + hennes efterhäng & mormor! Blir väl att kolla i affärer och fika :) puss!

giving birth.. on our floor.

Detta hände på vårt vardagsrumsgolv precis. Ja, jag spydde lite i munnen.
Såg bara hur flugan typ vred sig runt.. typ som att jag skulle ligga på golvet och sparka med benen så jag snurrade runt. Sen såg jag dom där små larverna. MASSOR.
VAD FAN ÄR DET OM ELLER? :( Hade tänkt att hämta mat innan och skit, fan tur att jag inte gjorde de. Ne blir alldeles äcklad här..
Min syster dödade dom nu med badrumsspray och papper, go ewa! Jag hade fan inte tallat på dom... (ja jag säger tallat, det låter bra ♥) :D

our pressure kept me come undone

Älskar hårt regn. Älskar hur det låter mot taket på uterummet. Älskar det smattrande ljudet.. blir så avslappnad på något sätt! 
Plusset i kanten var ju också att det åska, fyfan vad jag älskar åska ;)  Ja det är mycket jag älskar just nu!

Set me free, set me out on the run

Morgonen startade väl inte förjävla bra, mamma väckte mig för att säga att hon och pappa skulle åka ut med båten med ett par vänner, och hon väckte just mig bara för att hon inte ville att min syster och hennes pojkvän skulle vakna.

Men dom vaknade drygt en halvtimma efter mamma väckt mig, och då hade dom fortfarande inte åkt! Alltså vaknade jag i onödan.. och dom kunde ju alltid skrivit en lapp eller så. Satt uppe till halv 4 inatt ju.. haha! :(

Idag blir det slappt, regnar lite ute, så ska kolla på film och äta godis. Min syster var och köpte kinapuffar till mig, så nu är hela dagen räddad! ♥


Bild: We♥it



praying, wishing, hoping, thinking.

Hej mina fans.
Sitter i min nybäddade säng med massa tända ljus i rummet och har det gött. Kände att det var dags för något lite mysigt. ;)
Man ser mina nya gardiner med, åh dom passar in så bra! ♥
Får dock bli en bättre bild imorgon eller så när ljuset faller in i mitt rum! Förövrigt så har jag cravings efter choklad just nu.. eller KINAPUFFAR! Min nya favorit, jag åt nog 4-5 st stora påsar förra veckan, hehe inte okej! :D
Gick in i vardagsrummet förut, och där ser jag både min syster och hennes pojkvän - vid varsin dator.. och spelar wow. Spydde lite i munnen och sprang illa kvickt iväg! Dom spenderar inte tid som andra par skulle gjort, utan vid wow. Konstiga människor :D
Ska kika på lite nya avsnitt nu av mina favoritserier,
puss ♥♥♥

Nu är det bevisat: Holländare är konstiga...

Ewas pojkvän Roy som är från Holland visade mig detta... INTE OKEJ!!!!!


Enter sandman

Hemma från överby, mesta tiden gick åt att kolla på en dator till min syster, puh! jobbigt... Men hon fick med sig en bra hem så :) Gick och busa lite på Siba också, drog fram photo booth på en del macdatorer och tog kort på mig och gjorde bilden sedan till bakgrundsbild.. hehe! förevigad inne på Siba ;)

Hittade rätt mycket kläder som jag ville ha, men var mest ute efter något linne och hittade ett snyggt inne på BikBok

 

Har precis putsat mitt fönster, för mamma har köpt nya gardiner till mig - äntligen! Mina andra hade fiskmåsar på sig. Fiskmåsar. VAD FAN ÄR DET OM? :O

Funderar på att städa hela rummet när jag ändå håller på, fast städning och huvudvärk är nog inte den bästa kombinationen! Fast värt det, hm.. Visar bilder sen på hur det blir kanske! Nu tänker väl ni, ah men gardiner, gud så kul! Nej men mamma hitta ett par cpsnygga så det kommer passa in i mitt lilla sjömans-tema grej som jag har i mitt rum ;) härligt jao!


Överby

Godmorgon sötnosar! :D
Fick höra igår att min syster skulle åka till överby idag med hennes pojkvän och köpa en ny dator, så frågade om jag kunde följa med - vilket jag fick! Måste leta lite kläder, även om garderoben är näst intill proppfull...
Så fult, jag köpte min nya stora garderob för typ 1 år sen för att min tidigare var proppfull, och nu är denna full. Bra Tanya! Men vad kan jag säga, jag älskar kläder! ;)
Vill göra om min blogg också, får börja pilla på det snart.. men har så svårt att ens börja för jag tror bara att det kommer se ut som skit. Vi får se! ;)


Searching for the thrill

Tjena tjena :D
Igår var det ju en sån där seg dag, då man ville sitta inne. Vilket jag gjorde.. har blivit lite av det nu det senaste, men har vart så himla trött! Kollade på Water for Elephants, vilket är en superbra film med Reese Witherspoon och Robert Pattinson i huvudrollerna. Rekomenderar verkligen den! :)
Sen började jag kolla på Nanny McPhee and the big band.. men jag somna efter halva. Kände för ett lite halvlöjlig film, och tyckte att den var alldeles för lik den första filmen så ah, somnade gött... ;)
Drog till Maja på kvällen, så vi satt i ett partytält i deras trädgård med hennes farmor och "farfar" och pratade jättelänge. Kollade sedan lite på tv till typ halv 3, och då var jag så jävla trött så vi fick gå och lägga oss. :)
Imorse hände inte heller mycket, spelade lite cod - vilket jag sög på hahaha! Men det var första gången så ska väl inte klaga ;)
Ska sitta och ha det gött i uterummet nu,
puss ♥


Bridesmaids

Sämst uppdatering idag, först och främst så har jag varit i Karlsborg och firat min syster så då kunde jag ju inte göra så mycket :)
Men ska tipsa om en SJUKT bra film som jag såg på precis - Bridesmaids!
Seriöst, den är så rolig att man nästan kissar på sig. Eller så är det jag som är trött.. ne men fan, jag har inte garvat så här mycket åt en film på länge :D


Let your sweet eyes invite me

Blev jävligt segt med bloggandet nu, först och främst ligger jag bara i sängen och drygar. Har mått piss så det är väl inte så jävla roligt att hitta på något då! Sen regnar det, så då får man faktiskt lov att ligga och bara dra sig hela dagen :)

Kollade även på Sherlock Holmes.. känns som jag är JÄTTE EFTER med en del filmer men ah, den verkade aldrig bra! Fast tog tummen ur röven idag när jag såg trailern till 2:an :D

Imorgon ska jag gå upp tidigt (buhu) och så åker vi till Karlsborg och firar min äldsta syster. Ska bli kul och se hur hennes pojkvän bor, har aldrig varit där.. sen kanske gosa med hans SKITFULA katt men hon ska tydligen vara jättegosig, så det är perfekt! haha ;)


Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Godmorgon! :D
Idag sov jag fan länge för en gångs skull, lycka bara där! Fast sen ringde mamma och väckte mig för att berätta att vår frisör hade semester nu i 2 veckor, och jag har bett mamma i flera veckor att ringa henne. Men ah, tid 1 augusti,  duger väl det med. Jag klipper mig typ aldrig :o
Vågar inte, vill inte att det blir kort haha :( så ska be henne att bara toppa försiktigt och sen klippa luggen kortare. Den går liksom lika långt ner som resten av håret?
Okej det är bra för då kan man göra mycket med den, men den är störande. :D
Och fan vad jag vill diskutera HP & dödsrelikerna del 2!? Men vet att jag inte kan öppna käften och berätta för då spoilar jag för så jävla många. Fanfanfan, måste diskutera. Så många frågor, så lite svar! :O


Harry Potter och dödsrelikerna del 2

Okej, ska inte berätta om filmen nu, men gud! mår så jävla dåligt. Känns som en del av min barndom slitits bort.
gone forever.
10 år med Harry Potter, klart som fan att det känns! Kommer ihåg när jag satt med min familj på första filmen, i november 2001.
10 år.
och det tog slut ikväll. Tomhet är var jag känner! MEN FAN VAD BRA FILMEN VAR!!!!!!!! så värt att se den, dooo it!

Mot stan!

Drar iväg en stund till stan nu med Emma, sen ska vi förtagga Harry Potter premiären ikväll med att kolla på del 1 av dödsrelikerna! kommer bli gryyymt!

En konstig gó vana

Tänkte berätta om en liten fin vana jag har, som inte uppskattas av min mamma.
Jag älskar att pilla upp sårskorpor! Varesig det är på mig eller på någon annan - så är min nagel alltid där och ska pilla upp allt! JAG ÄLSKAR DET!! ;)
läste något som någon skrev på flashbacks forum.. som jag måste hålla med om tyvärr haha, även om det låter jättehemskt:
"Att peta bort sårskorpor är den enda belöningen man får efter man har skadat sig. :D"
det är såklaart en sårskorpa där nu och inte massa rinnande blod.

Fika på 3B

Hej hopp! :D
Idag har jag varit på stan och fikat med Jessika. Längesen vi umgicks, så det var kul att prata lite! :)
Vi var rätt mycket när jag gick i högstadiet, båda var emos, hehe, fast hon var en mild version. Jag var brutal. MEN ÄNDÅ! Kommer ihåg att hon fick mig att säga 'skoja' efter varenda mening med, och det har jag ju i princip fortsatt med sen dess.
Kan ju inte påstå att det är billigt på 3B men SÅ GOTT hehe. Köpte en negerboll ( JA NEGERBOLL, DET HETER NEGERBOLL OCH SÅ ÄR DET!!! ) och en Frappuccino med vaniljsmak!
Sen en Kaffe latte med banan & choklad... och lilla Jessika envisades med att jag skulle visa upp hennes glass, i en kopp, en liten marängsviss-glass-kula. Hon trodde att det svart/bruna i glassen var marängen.. suck ;)

KARMA

true story.

Instängd, haha!

Blev inget fiske igår, synd det. Somnade i sängen i 2 timmar med, skitskönt!
Sen drog jag till Stenhammar och umgicks lite med Maja och Elin, och bestämde sedan oss för att åka till maja och sitta ute & chilla med lite vin och chips!
Men nu till det jobbiga - Majas dörr blåste precis igen. Och den dörren är fucked up!! om man stänger igen den hårt så låser den sig, och nyckelhålet är konstigt. + Att maja sover i ett annat rum just nu, och hon lämnade mobilen här inne, så är rätt instängd :D
roooooligt
hitta bild från.. typ, jättelängesen! haha

Jag går och fiskar

Tjenaretjenare! :D

Vaknade 8 idag, supertidigt som vanligt.. har inte gjort så mycket, legat och kollat lite på Harry Potter. Måste ju påminna mig om vad som hänt dom senaste filmerna, haha! Kommer inte ihåg ett skit nämligen :) Och så äter jag mina överblivna kinapuffar från igår, mums!

Pappa frågade förut också om vi ska åka ut och fiska, så tjaaa varför inte! ;) Får se om vi kommer iväg eller inte, skulle vara kul att äga han iår igen. Förra året när vi åkte ut så fiska vi ett bra tag, men fick bara bottennapp hela tiden, men tillslut fick jag min lilla gädda! (som jag självklart var tvungen att ta med hem och steka upp, benigt men mättande!) Kunde dock inte stå ut att kolla på medan mamma dödade honom.. ja jag döpte han, kommer inte ihåg vad men något som var likt Gerd iallafall. HAHAHA inte okej :D

Bilder från när vi sjösatte båten.


Kvällen!

Godkväll/natt eller vad man ska säga! ;)
Idag har jag umgåtts med Emma lite, gick och åt på Rhodos restaurangen, riktigt mumma! Emma åt pasta bolgonese tror jag, och jag åt en sweet&sour grillad kyckling med tsatsiki, samt pommes frites med salsa! supergott!
Satt där ett bra tag och njöt av "kvällssolen" och sedan gick vi iväg till bion. Först var det tänkt att vi skulle kolla på Poppers pingviner, men vi ångra oss i sista minuten och valde att se Transformers 3 istället! :D
Svinbra film, fast ah, man måste ju kolla på dom 2 tidigare för att fatta det mesta, men det fattar ni väl ;)
Sen när vi kom ut, hade det börjat spöregna.. liksom vart fan kom regnet ifrån? Så vi gick till resecentrum, men när vi var utanför stadt så trampar jag snett där asfalten slutar, och ramlade, fick cykeln över mig och halvdog. Emma stod bara och asgarva och gjorde inte ett skit! haha... när jag reste mig upp så rann bara blodet från knäet.
Lyckat.
Nu är jag förkyld igen och har ont i knäet, underbart :D
massa grus med! var jättetrevligt när mamma skulle få ut det.. ajsing! Dock fick hon inte ut det mesta, så vi ska kolla på såret imorgon igen. :(

Beställt!

Får hoppas nu att den är värd väntetiden.. stod i mailet att den kommer SENAST den 29 juli. Men har valt att inte ha några tryck alls på den så om jag har tur så kommer den snabbare än så :) får hoppas!

Slutjobbat! ♥

Fy satan vad härligt, slutjobbat nu för min del! Jag som trodde att det skulle bli några dagar till, men nepp, helt underbart!  :D
Så nu är kontot fyllt, och I'm ready to shop! Vet inte om jag ska köpa en ziperall, velar fram och tillbaka, men lutar nog mot det :o vill ha något mysigt att ha på mig på regniga dagar, eller på sega dagar ;)
Något annat som är snyggt är dom här två linnena från Gina Tricot som jag blev lite förälskad i
129 kr styck!  (döskallar på den andra om ni inte ser)
puss ♥

Det är nu ni ska smälta :)

Min kompis Lisette la upp ett riktigt gulligt klipp på facebook.
Kan säga så här, jag smälte inombords så himla hårt, och satt och "åh"ade hela tiden. Fick även ett barnsligt uttryck i ansiktet. Jag blev kär helt enkelt! ;)

ni kan ju inte säga att ni inte smälter precis! Vi vill ju ha en till katt, eller jag, min syster och mamma iallafall. En liten kille! Och om det nu skulle hända ( vilket är väldigt tveksamt ) så skulle han heta Lillebror! :D Perfekt så där när vi inte har några bröder i denna familjen och ah han blir yngst om man säger så ;) Fast jag vill ju ioförsig ha en lite katt som heter Tyke. Hem till midgård ni vet <333

"Tyke inte dum"


Rebecca & Fiona / If she was away

Hej där! :D

Haft lite svårt att sova, min jäkla bonnabränna på ryggen plågade mig genom halva natten.. med tanke på att jag HELST sover på rygg eller på sidan :) Och idag är förhoppningsvis sista dagen på "jobbet". Jag klarar inte av att jobba mer nu haha... helt slut! ^^

Idag ska bara ett bord slipas lite extra och sen ska jag lacka allt, så ah.. blir nog kul sen när allt är klart! :)

Har typ inget mer att säga just nu, är helt jävla död.. det är onaturligt att gå upp så här tidigt! :P


Sista sommarlovet

Dom senaste veckorna har jag bara legat hemma och njutit av att vara ledig. Men, så kom jag på .. det är mitt sista sommarlov! Såvidare inte jag pluggar vidare och blablabla, vill inte tänka på det nu ;)
Det är fan nu man måste hitta på saker! Grilla på stranden, campa, festa.. måste FAN gå upp på krogen snart, äta ute på restauranger, umgås med härligt folk, åka till liseberg, åka ut till spiken, ha VD-kväll, fika.
Massvis.
Nu jävlar ska jag ta tag i sommarlovet och göra det till en av dom bästa jag haft! :D
Men vet att gnäll-Tanya kan komma fram då och då så får ju självklart ha mina "forever-alone-dagar" ;)

Kan du sova här?

Igår när gick och la mig tillrätta i min säng, så kommer mamma och knackar på.
Mamma: "Kan du sova i min säng??"
Jag: "suck.. varför?"
Mamma: "pappa är inte här, har så svårt att sova då.. :D"
så ja, jag fick sova i deras säng. Kände mig som 6 igen, det var hemskt. Och nu har jag gått upp supertidigt för att jobba snart, jag skiter i att börja 8, börjar 9 istället. Har även träningsvärk i mina armar sen igår :O
Har 4 stolar kvar á 2 timmar på varje, det blir 8 timmar. Så jag ska sitta i 8 timmar och slipa stolar idag.. sen kanske påbörja lackningen ikväll. :)

gammal bild från i höstas!


Zipperall


funderar på att köpa en ziperall.. vet dock att dom har sjuuuuka leveranstider som är en halv evighet. Men har ingen lust att lägga ut över dryga tusenlappen på en riktig one piece, och Gina Tricots sparkdräkter verkar vara lite sämre, så då kan jag ju lika gärna hosta upp 200 kr mer till en zipperall.. :)
dock står det mellan den svarta och rosa.. lutar mot svart, men ah, ibland vill man väl vara färglad :D
Har ni köpt en ziperall? Berätta!

Fett snygg bonnabränna!!

Hej där! ;)
Jobbade länge idag 10-21, lär jobba 08-21 imorgon så det är mycket nu.. dom dära jävla köksmöblerna har fan världens starkaste lack på sig och det gula försvinner ju verkligen aaaaaaaaaaaldrig. Så nu håller jag på att gå över stolarna EN GÅNG till.. vilket tar 2 timmar/per stol. Roligt va!? :)
Har räknat ut att om jag jobbar så länge imorgon samt några timmar på fredag + min lilla bonus så kan jag få runt 2000 kr.. Det är ju iallafall något! Jobbar ju med minilön typ.. hehe. :)
Och när jag kom hem nyss, så säger mamma:
"Hehehe, tanya? Du har bränt dig."
jag: "sluta skämta mamma, det är fan inte roligt om du tror det, kommer dö om du inte skojar"
hon: "kolla i spegeln ;)"
*går till spegeln och dör*
Har alltså en fin bonnabränna, när jag är naken så har jag ett vitt brottarlinne samt en vit bh på mig. JÄTTEFINT. Tack gode någon att det ska regna imorgon och jag slipper solen.. mår dåligt! :(
förra bonnabrännan. (kass bild) men ah, typ samma princip.
:D

No one sleeps when I'm awake

Inne på lunch nu, går så jävla segt att slipa, men ser ut som att jag får försöka slipa klart allt idag och imorgon stå inne i deras garage och lacka dom (det ska regna hela dagen).. men mer pengar i kassan! Alltid ett plus ;)
Ska bli kul nästa vecka, för jag bokade nyss biljetter till Harry Potter premiären!! :D Sista filmen nu, shit, helt jävla otroligt. Kommer ihåg när hela familjen gick på första, och sen har vi gått på varenda en tillsammans.. förutom att nu ska inte mamma med, synd de! :( men så går det när man jobbar skittider.. hehe. ;) Pappa har dock aldrig följt med.
Så det blir jag och mina systrar, förhoppningsvis båda, och den enes pojkvän och Emma!
Sen taggar jag lite slutet av månaden då vi ska till Liseberg, ojojoj.. ATMOSFEAR HERE I COME!
så här står jag hela dagarna.. roligt jätte. verkligen jätteroligt. inte. :D nu ska jag upp på taket, samla på mig lite mer spindlar i håret och dö av höjdskräck :D

Dyster

Vakna klockan 7, efter en jobbig dröm. Dåliga var att den drömmen är ju på väg att hända så jag vet inte vad fan jag ska göra bara. Vet inte hur jag ska jobba med dom här tankarna idag. Vill bara gräva ner mig just nu, så känns det. Vill bara ha dagen överstökad så jag kan ligga här och borra in huvudet i kudden.

Way up high, skies are blue

Hej igen!
Jag jobbade rätt länge idag, till 6.. kan säga att köksmöblerna var ett helvete! Och det värsta är - att dom inte är klara än :S Ska dit imorgon klockan 10 och antagligen jobba lika länge.
Så nu har jag och göra lite:
Måla plåten runt skorstenen svart (den har flagnat i solen)
Grundmåla och färdigstryka lister till köket
Finslipa köksmöblerna, samt kanske lackera dom? Jag vet inte om han ville att jag skulle göra det eller inte!
antagligen :)
Slipa inne på deras minsta toalett, samt spackla lite.

Lär ju så inte bli klar imorgon, men ah det sitter alltid fint med lite pengar i fickan! Haha när jag gick upp på taket förut så höll jag verkligen på att dö. Benen vek sig som satan direkt! ;)
Och en liten fillur valde att sätta sig i mitt hår och göra mig vettskrämd.. en spindel.. yaay........ inte :D
Och pappa väntade på mig tills jag kom hem så vi kunde åka och sjösätta båten och åka en liten sväng, tur det! Älskar att vara ute på sjön ;)

Slipa köksmöbler...

Är inte det roligaste. Har precis tagit min lunchpaus så ska äta lite och chillaaaa, och sen tillbaka och fortsätta slipa. Det är en sån där liten maskin som jag använder, och den skakar ju som satan, så har nästan ingen känsel i mina händer nu haha!
Och en jäkla stol, tog 2 timmar att göra!? inte okej. Men om 2 timmar eller något så ska jag upp på taket, skrapa bort lite färg på skorstenen och lägga en primer.. Kanske hinner få den målad ikväll med om jag har tur. Vill bara ha skiten avklarad nu ;)
a-v-l-i-d-e-r.
blir nog ingen sjön för min del idag................

Inte precis, direkt taggad

Ska snart dra mig iväg och måla skorsten, slipa en toalett och slipa köksmöbler (lacka också?). Otroligt tidigt, har sovit skitkasst bara för att jag vet att jag ska gå upp på ett tak idag.
Testade igår att försöka gå upp på vårt egna tak, och benen vek sig dubbla direkt när jag kom till sista steget på stegen, farligt. Borde egentligen ta betalt 1 miljon för att jag går upp på taket men ah, får väl försöka och det är ju det bästa i dagsläget!
Hoppas att inte behöva jobba mer än 4 timmar iallafall, känns som taket kommer gå rätt fort (om jag kommer upp) och slipa toalett är rätt enkelt, köksmöblerna däremot kan ju ta lite tid men men...
Annars sen om jag kommer hem rätt tidigt så ska jag och pappa sjösätta båten, och kanske åka ut en sväng och fiska!!! hoppas det blir så, och hoppas jag orkar. Älskar att vara ute på sjön ;)

En rejält gammal bild från när jag och min familj var i venedig! 19/6 2001.

Otroligt sexiga är jag och mina systrar, mmhm, modet då alltså. Nej men jag antar att ni fattar att jag är hon i mitten! Liten och turkos - that's my thing ;) hahaha


The Big 4 / Ben & Jerry's

Osminkad jävel, händer inte ofta i denna bloggen har jag märkt! ;)
Men nu sitter jag här iallafall med en b&j som jag fick av min syster - bara för jag ringde till hennes jobb och sa att hon inte kunde komma in (jag har fobi för att ringa främlingar). Litet fint "pris" eller vad man ska säga :D
Har satt på svt2 också, för där visar dom nu The Big 4. Vilket är banden Anthrax, Megadeth, Slayer och Metallica, och dom uppträder på Ullevi just nu, så det visas live på tvn, asbra! ;) Såg något klipp på youtube när dom uppträdde allihopa tillsammans så det lär dom ju göra här med. Liksom lite unikt med 4 rätt så stora band uppträda tillsammans!
http://www.youtube.com/watch?v=TlH-5aAHSYs&feature=player_embedded
där kan ni se lite när dom uppträder tillsammans, hade lagt in själva spelaren på bloggen om inte inbäddningen hade varit avaktiverad på den :)

Deadmau5 feat. Rob Swire / ghost n stuff

Vet inte om ni hört denna låten, kanske ni har, asbra iallafall. Nog den första riktiga houselåten jag gillar. Tror det är house han spelar iallafall, JAG HAR INGEN KOLL ALLS ;)
Lite avundsjuk på dom som såg han på P&L, får hoppas att han kommer nästa år när jag ska dit! :D

Klagomålsbloggen nr 1. jappjapp

Ja det är typ bara klagomål nu, men fan... ni vet att jag sa att jag skulle måla skorsten hos en på min gata? jo han kom igår och ville att jag skulle måla idag, och typ slipa inne på hans toalett och sen slipa köksmöblerna. Tänkte, jo men det kanske kan fixa sig. Höjdrädslan kanske försvinner om man är hos någon annan, för jag vet i skolan när vi klättrar i ställningar så går det asbra, även om man är lite vinglig och så.. fast nu skulle det ju vara stege.. hm.
IALLAFALL, tror ni inte, att jag har fått asont i magen nu? Kvinnliga problem som inte borde komma.. men antar att dom gör det bara för jag går på så jävla många mediciner nu, och äter massa alvedon. Själva effekten kanske inte kickar in? ingen aning, men ah. Pms. Hej. :O
Så får ringa han snart och säga att det inte går idag, hade dock vart skönt och få det avklarat men jag känner inte för att sitta på ett tak, snörförkyld och ha ont i magen, näe. ;)

Kanske borde skaffa en klagomåls-kategori, så jävla mycket som jag klagar. MEN SÅ ÄR DET! ;)

vilken skillnad!

Haha tog upp photo booth precis, och skulle kolla hur söt jag var (skämt åsido), då ser jag typ att det lyser vitt från bröstet, men kolla ner och insåg, det är fan inte bhn. hahaha så ah, fina skillnader på färgen.
söt jag är när jag är osminkad osv.. hehe. BRÄND ÄR JAG!!!!!!

1 juli

segt med dålig uppdatering, är inte riktigt på humör att uppdatera.. för nu händer inget heller. Har varit sjuk hela tiden och ligger i princip bara i sängen och knaprar på tabletter. Jo fast igår tog jag första doppet i sjön, kändes att det behövdes medan det ändå var juni! ;) haha.. men ah, jag trotsade förkylningen lite då kan jag säga..
för när jag kom hem så blev näsan täppt och ah allt sånt där mysigt slem osv satte sig i halsen jättebra så jag har börjat hosta pga det.  ni vet när man hostar o det verkligen skrapar i bröstkorgen? aja... måste bli friiisk!
Maja ringde igår, full och glad från Peace and Love festivalen, och pratade på i en och en halvtimma.. hon var lika sjuk men det hördes att hon hade förjävla kul! ångrar som satan att jag inte följde med? :s NÄSTA ÅR FUCK YEAH!
Då blir det husvagn på deluxecampingen och chilla jävel! har ju inte varit på någon festival nu på 2 år.. så kanske dags! :)
Stod även i aftonbladet om någon som höll på att bli nästan mördad mellan campingområdet och scenområdet på P&L? vid typ 23 igårkväll..
och det läskiga är ju att jag har för mig att maja satt där och pratade med mig, och vi pratade liksom från halv elva till typ tolv och hörde ambulanser och polis osv, men ingen av oss fatta vad som hände :o
Mycket text nu men ah, HAHA ni lider väl inte ;)
hjääääärtat