Bakade banankaka
Smält smöret och låt det svalna. Om du använder flytande margarin behöver det inte smältas.
Smörj och bröa en rund form ca 22 cm i diameter.
Vispa ägg och socker pösigt. Använd gärna elvisp som du kan använda genom hela detta recept.
Tillsätt vaniljsocker, bakpulver, kanel och salt och rör till en jämn smet.
Skala och mosa bananerna ordentligt med en gaffel. Tillsätt bananmos, smält smör eller flytande margarin, vetemjöl och mjölk och rör allt till en jämn smet.
Häll smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i 175°C i 45 minuter.
Låt kakan svalna några minuter. Stjälp sedan upp den på ett fat. Lägg formen över och låt svalna till rumstemperatur.
_________________
Glasyr;
25g flytande margarin
250 eller 350g philladelphiaost eller kesella.
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
voilá!
Jag är awesome :M
duktig du är flicka lilla <3