Your melody will play on and on

Godmorgon! :)
Idag är jag superseg, och har träningsvärk efter att ha målat i 2 dagar. VAD ÄR DET OM!?
Gött ändå att det är 3 dagar nu som vi har vanliga lektioner, då kan jag ju sitta vid älskade macen och kanske uppdatera då och då (ja jag har planerat att blogga lite bättre). ;)
Snart har vi 2 studiepass, fast har inte precis något att göra, men på andra så ska jag, Stina, Emilio och Slund till stenhammarkyrkan och prata med en pastor där. På religionen så ska vår grupp skriva om döden inom kristendomen så vi bestämde en tid med min och Stinas gamla konfaledare! :) asgo pastor ska ni veta. Inte för att jag är kristen eller så,  men han är fan grym haha ;)
Och imorgon är en stor dag för lilla Stina, hon blir 18! Hon säger att hon blir gammal nu, då kan ni ju ana hur det känns för mig som redan varit 18 i över ett halvår... haha. Rynkorna börjar visa sig nu.
SKA GÖRA NÅGOT OVETTIGT NU, HEJSVEJS! :*

Baby I was born this way (tyvärr)

Vill åka till vårdcentralen och kolla upp mina ögon, jag vet att det finns ett par exempel på vad som kan hända, så som:
-göra en ny synundersökning och skaffa glasögon med högre styrka,
-få medicin som man tar för att förebygga auramigrän
-göra hornhinnetransplantation
-fortsätta som vanligt med att bara ta tablett när skiten kommer.
_____________________________________
Alltså jag tror ju inte på transplantationen, och inte att ta mediciner.. kommer nog bli synundersökning skulle jag tro. Fast glasögon är ju så jävla dyrt, och det var inte länge sen jag skaffade dom jag har nu. Känns ju lite tråkigt..
Vill ha linser, fast det är ju inte så jävla billigt det heller.
FÖRÖVRIGT, så har prickarna nu spridit sig, dom är på armarna nu, och mer på benen, samt att jag har två vid kinden/hakan. JÄTTEVACKERT.
Och ah, dom är fler överallt. FFFFFFFFUUUUUU

Something, about this place

Lady Gaga - Yoü and I
Dagen vart väl rätt okej när den började, vi åkte och testade kläder på Nordsjö som vi ska ha detta året när vi målar. Passade på att kirra en praktikplats där när vi ändå var där (praktiken ligger på v. 48 - halva v.51) göööttttttttt, då behöver jag inte tänka på det sen i sista minuten haha ;)
Iallafall, sen började vi riva tapeter i båsen i målerit på skolan, måste säga att jag längtat efter att vara där och inte hålla på att åka ut till kunder hela jävla tiden, usche!
Fast efter lunch började jag förlora synfält, och då vart de dags igen - auramigränen.. yay!
Det har gått 6 timmar sen dess att jag fick migränen, och jag har fortfarande svinont i huvudet. Ah okej, inte lika mycket som förut, men ändå!
För ni som inte vet vad auramigrän är:
"Migrän med aura (s.k. klassisk migrän) innebär ett förstadium till migränanfallet bestående av synupplevelser som kan påminna om blixtrar eller silvertrådar i synfältet, synfältsbortfall. Personen kan även drabbas av hörselbortfall (helt eller delvis), talcenterstörningar, balansstörningar och illamående. Auran brukar börja cirka tjugo till fyrtio minuter innan själva anfallet. Ett flertal mediciner som används mot migrän ska tas så tidigt som möjligt i anfallet, något som underlättas genom förvarningar i form av aura. Dock behöver inte auran följas av migrän. Cirka 20 procent av de som drabbas upplever aura."
_____________________
Kan säga det att det är 14 % av sveriges befolkning som lider av migrän, och det är utav dom som det är 20 % som har auramigrän.
Mitt lilla handikapp </3

Skoltrött alltså..

Jo ah, hej.
vet att jag inte uppdaterat ett piss på flera dagar, men är faktiskt rejält slutkörd av skolan.. REDAN!!
Nej men det är svårt att bara ändra ens dagar från att ha det jävligt chill till att behöva koncentrera sig och skit. Men förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka. Imorgon kommer jag inte uppdatera på dagen, för jag har måleri. Samt tisdag, SÅ NI VET DET NU :-)
Men ah, hej och hå.
Jessika ville att jag skulle skriva något om henne, så hej Jessika. Du är knas min vän!
PUSS ADJÖ

Tråkiga jävla dag.

fuck vilken tråkig lektion, har kultur och stilhistoria och håller på om det gamla egypten. :(
och man skulle få antingen ett eller två papper att plugga på - tro fan att jag får två. Skitkul..... dubbelt så mycket text som alla andra i princip.
Och jag är sur för jag vaknade 7 när jag hade sovmorgon tack vare dom dära jävla byggarbetarna som ska stå och såga hela jävla tiden!!!!! :(

Hanging on the truth

Första officiella skoldagen.. om man säger så. Vi hade religion... i 5 hela minuter. Yay! Nej men vi gick igenom lite om hur hon gör på läroplattformen på internet osv, men vi har en till religionslektion imorgon så då börjar det lite mer. :)
Annars har vi studiepass nu, och vi skulle börja våra projektarbeten, skriva lite om vad vi vill göra osv. Fast jag och Stina sitter ute i giraffen och sitter på facebook.. as usual! :D
Var också hos skolsyster, och det var så himla epic för jag sa typ: Jag har massa konstiga utslag..
och så visade jag.
Då frågade hon direkt om jag har ett stort utslag någonstans, och det har jag ju på ryggen. Och då fick jag veta att det var vanligt bland tonåringar och att det var pityriasis rosea dvs medaljongsjukan :) Skönt att få det avklarat samt att jag behövde inte göra något åt dom utan det är bara att vänta tills dom försvinner.
Måste införskaffa mig mer kaffe nu.. min halvliter är uppdrucken... :(
Pusssssss

fuck

blööööö, mina utslag har blivit värre, dom typ mångfördubblas. Så mamma ville att jag skulle till skolsköterskan imorgon, och se om hon vet vad det är och sedan säga till mig vart jag ska åka för att kolla upp det bäst. För det är riktigt störande nu när jag har typ 10 st utslag på halsen.. ser ju bara vidrigt ut.
Ska sova nu, börjar halv 10 imorgon, gött med sovmorgon iallafall... :)
puss godnatt!

Lidköping, woaoaoa

Efter skolan gick jag och Stina lite på stan, och åååååt. Det vart efterlängtat efter all info vi proppat in under 2 timmar, puh!
Blev strips med kebabröra på torggrillen och så satt vi vid Lidan och åt. Fin dag och en väldigt fin vän! Kikade även på en väska åt datorn inne på Gina Tricot, som jag funderar på att köpa. Återstår att se ! :)
förresten... GRATTIS LISA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!! :D

Vem vill gå i tvåan nu? Ingen, ingen..

Epic dag, bästa var när alla treor (ca 700 tror jag att det är) samlades i aulan och en rektor kommer fram och säger: "Nu ska ni sjunga..."
Vi tänkte, helvete, är han dum eller????
Fast sen började han: "Vem vill gå i tvåan nu...?!"
Och en kör på á 700 pers sjunger "INGEN, INGEN!!!!". Då vart jag rätt glad, snart är det ju faktiskt över :) Annars var det mest info efter och fick vårt schema, rätt gött ändå, tror jag. Vi får se när jag gått i skolan ett tag ;)
Mån-tis går jag 8-16 för då har jag måleri, på onsdagar har jag sovmorgon till halv 10 och slutar 14.30, torsdagar går jag 8-14.30 och fredagar 09.05-11.15.
Kan ju säga att jag älskar fredagarna :D från att ha gått 8-16 hela tvåan på fredagarna så är det här en grymt bra ändring :D

Worth it in the end

Carolina Wallin Pérez - Utan dina andetag
Idag börjar det. Helvetet.
Alla tvåor ska vara i skolan om 20 minuter, och vi treor ska vara där klockan 1. Och jag kan säga att jag har så ont i magen, för jag vill verkligen inte tillbaka..:(
Ser fram emot praktikstiden som ligger på 3 veckor innan jul. Och om dom säger att det inte blir London i oktober, då kommer jag bli tvärförbannad...........
We will see.
Ska dö lite mer nu, adjö

Raise your hand, bitch

Känner igen mig där hahaha, ne fyfan...
19 timmar kvar i frihet.

Gissa utslaget

Bad min syster att ta ett kort på en av dom röda utslagen. Och där ser ni, det är rätt rött och den fjällar dessutom. Dom är torra och har en liten upphöjning från den vanliga huden. Dom kliar INTE. Och vi har ingen aning om vad det är!
Någon som vet??
har för övrigt kommit fler utslag nu, that sucks. :(

Fucking for virginity

Nu ska jag sova bitches!
Mitt försök med att vända tillbaka dygnet funkar sådär.. lite över halv 2 är klockan nu. Imorgon ska jag vara i säng innan 00.00.
Tycker inte synd om ettorna som börjar skolan redan imorgon (hihihihiihihi), been there, done that. Utan vilar upp mig inför tisdag då jag börjar 1 (!) ;)
Skola, kill me.
Puss godnatt! :D

I can do anything

Bona valetudo melior est quam maximae divitiae
(- God hälsa är mer värd än största rikedom)

På tal om ingenting så saknar jag mitt röda hår som fan! Har funderingar på att bli rödhårig igen i vinter, och sedan slinga upp det så det blir lite röd/orange, sånt är såsåså snyggt! :) Eller behåller jag det bruna, vi får se! :D

leave me breathless

HelenaMaria cover - Rolling in the deep
Mamma sa nu att hon inte var så säker på om det var medaljonsjuka, men för mig verkar det som det. Mycket stämmer in på faktan om hur dom ser ut och känns, och när man googlar kommer liknande upp. Fast man vet aldrig... :o
Pappa skrämde mig och sa att det var vattenkoppor, fast sen kom jag ju på att jag hade det när jag var 2 år eller så ;) elakt! Iallafall, det löser sig väl. Lite äckligt att gå runt och inte veta vad det är och se ut som ett missfoster, men okej :)
Har gjort mig en välförtjänt stor milkshake med smak av skogsbär! (Blåbär, hallon & björnbär från våran trädgård)
Och ska försöka hitta någon film eller så att kolla på, annars finns ju alltid OTH.. ;) Och btw, lyssna på covern! Dom är tvillingar, och är fetinggrymma på vad dom gör kan jag säga!
TWINNING!

Röda utslag

Låg och kollade på one tree hill, och skulle klia mig lite på magen, då ser jag att jag har röda utslag lite här och var på överkroppen. En del större endel små.. har en fet jävel på ryggen.
Får fan panik, vet ju inte vad det är! Har läst att det kan vara nässelutslag, men har ingen aning.
Hej här kommer prickiga korven... :(
Edit: Ser ut som att det är medaljongsjuka (Pityriasis rosea). Inte helt hundra på det dock...

Teach me gently how to breathe

Birdy - Shelter
Hej där!
Kom precis hem från en kväll på stan med Maja och Elin, sen lite senare av Hannah. Vi åt lite och gick runt och var sociala med folk i flera timmar, mycket trevligt :)
Trodde inte jag skulle orka att gå och göra något idag, men Maja övertalar tyvärr för bra ibland.. ;)
Skulle bara uppdatera lite snabbt, för nu ska jag hoppa i säng och njuta lite av Birdy's underbara röst! omnomnom :)

I'm bulletproof, nothing to lose

David Guetta feat Sia - Titanium

Fuckfuckfuck, 3 dagar kvar. Inte roligt någonstans! Gick aldrig på september igår, jag och Stina kände oss så osugna på livet pga det dåliga vädret så det blev en hemmakväll för min del. Låg och moffade i mig godis och självklart kollade jag på one tree hill, as usual. :)

Börjar undra hur många serier jag följer nu egentligen, det jobbiga blir nästa månad för då har dom flesta serier säsongsstart haha! ;) Måste skriva upp en lista snart på vad jag följer egentligen, för jag glömmer själv bort. Suck...

Idag ville min syster dra med mig på något rockabilly event, men vet inte om jag är så sugen på att fixa mig som en, eller ens följa med. Menmen, frulle nu! Puss :*


Hörde att det skulle bli sol?

Vilken solig dag det blir idag! ojojoj ;)
Nej men när man faktiskt ville ha sol så blir det regn, det är nämligen så att September uppträder i stadsträdgården här i kväll men where's the fun part med att stå i regn? :)
Bullfitta också! :o

Inte min dag idag

F

Först ställde jag smörpaketet på spisen, på en platta som var igång. Smart där Tanya.
Sen skulle jag hälla ut vattnet från makaronerna, brände mig på 2 fingrar. Grattis Tanya.
- Jag skyller allt på byggarbetarna. :(
(notera den sura ugglan, så ser jag ut nu varje gång jag kollar på gubbarna.)

I am titanium

Åter igen, JAG HATAR BYGGARBETARE.
Halv åtta vaknade jag av att dom står med sågmaskinen i princip 3-4 meter ifrån mitt fönster och sågar i evigheteeeeeeeeeeeeeeeeer.
Och om jag inte får sova så blir jag jävligt tjurig så jag börja gråta och var skitnära att gå ut och skälla på dom. Dom kan väl fan ställa sågmaskinen på andra sidan av huset så jag slipper vakna upp så hastigt.
arghhhhhhhh!
p-m-s, hejhej! (vet att ni älskar mina pms inlägg)

Come together ☮

Regn & åska, samt 2 helt smarriga daimpåsar och kolsyrat vatten gör min onsdagskväll! ;) Och självklart några avsnitt av one tree hill, inne på säsong 3, five more to go! :D
puss

Ny header

Så där, tog tummen ur röven och fixade skiten.
Bilden på fågeln är gjord av min kära vän Maja, hon är fett grym på att måla men inser det inte själv haha! ;)
Har även satt in en bloglovin' knapp i sidomenyn, så ni kan följa min blogg därifrån! :) Har även lite funderingar om att göra om rubrikerna i sidomenyn, men det får bli en annan dag!
Mer one tree hill nu,
peace 

Fuck you, you fucking fuck

Okej, så skol-deprissionen har kickat in nu. Liksom då man känner att snart börjar helvetet igen, och allt känns som ett jävla fängelse.
Jag vet inte hur ni har de, men alltid dagen innan eller några dagar innan, så känns ljuset, atmosfären, ja hela livet helt suddigt eller tråkigt. Vet inte hur jag ska beskriva känslan.. men idag märkte jag ljust på ljuset och hur allt var att, skolan börjar verkligen snart. :(
Så jag har bara legat i min säng och kollat på one tree hill, har inte planerat att resa mig upp heller för den delen..
Mina nacho chips och guacamole tog precis slut och jag skulle kunna dö för daim just nu!
En vecka kvar, jag försöker fan hålla ut nu.
blä, döda mig!

Back to school

Jag måste dra med mamma till stan idag, eller någon dag denna veckan och köpa lite nödvändiga saker till skolan. Måste ha en bra väska att ha macen i, en kalender, pennor och en termomugg (dock inte så viktigt, men lär behövas med tanke på hur många liter kaffe jag häller i mig i skolan).
8 dagar kvar, bara jag som mår dåligt eller?
puss

Get the right reaction

morn ;)
Borde vara olagligt att folk ska jobba på sommarlovet, för nu är den här - sista veckan på lovet, då man verkligen ska ta det lugnt, sova väldigt väldigt länge och vara helt utvilad inför skolan.
Oh well, då ska ju byggarbetarna självklart fortsätta på grannens utbyggnad av huset idag. Thank you very much? :o
Så mycket för sovmorgon.. och dom börjar ju banka och hålla på klockan 7. Det är för tidigt, vill bara mörda dom :(
Dom har inte varit och arbetat på utbyggnaden sen april, och så måste dom välja sista veckan?? SERIÖST. Ja jag har pms heheheeeeeeheeeee.
Ne, om dom börjar banka redan klockan 7 imorgon så går jag ut och skäller på dom. (Mitt fönster är precis framför utbyggnaden så jag hör allt väldigt väl, tyvärr)
Gå och kör upp något jävla byggarbetare.
puss

Anyone but me

Denna tallriken hitta jag i kylskåpet förut idag när jag vaknade. Min syster gör tårtor till sina kollegor och patienter, och nu fick hon antagligen lite för mycket smält vit choklad över.. haha, och hon vet hur mycket jag tycker om choklad!
Har dock inte ätit något av det än, men suget kommer väl imorgonbitti ;)

Lite nytt i bloggen

Lite höstigare blogg kände jag för, och ah, det ser väl ändå rätt så höstigt ut! haha... Sen ska jag sitta och pilla ihop en ny header. Behövs känner jag, för den jag har nu är ju rätt ful! ;)

Come and get me Autumn


We are the people

Är ju som sagt grym på att ta bilder när jag är full..*host* ;)
Nej men det kommer nog börja bli en liten tradition på bloggen, att visa en suddig bild från festligheterna. Illa! Men bilden är när jag och maja hade satt massa rosa ljus och små paraplyer i 4 rosa doughnuts och Lisa & Elin skulle blåsa ut de, haha :D
Det sjuka var att jag drack så jävla mycket igår, vilket jag inte brukar, och det resulterade i att jag gick och la mig runt 2 skulle jag tro. Men sen vaknar jag innan 6 på morgonen av att alla andra kommer in i rummet, och ska sova.. haha, vilka partynissar :)
Och kvällen innehöll mycket av det vanliga:
Trevligt folk, massa dricka, drama, glädje & skratt, sitta på en gunga och dricka rakt ur en flaska med skumt innehåll (dock inte så vanligt) osv osv. Ska inte gå in allt för mycket på detaljerna haha :D
Men när jag vaknade vid 9 igen så smsade jag genast mamma och frågade om någon kunde hämta mig. Känner att jag återhämtar mig mycket bättre i min säng, med en jävla massa vatten och lite avsnitt av one tree hill ;) :D
Nu ska jag absolut inte dricka på ett par månader - oavsett om någon försöker eller inte. Men jag klarar verkligen inte av att bli bakis igen på ett tag :D
Puss

Ovärda bilder från helgen


tjululuuulu

Inte haft internet hemma hos Maja dom 2 dagarna jag var där, och just nu ligger jag i sängen och är seriöst alldeles för bakis. Bloggar ikväll när jag mår lite bättre, puss! :D

follow me all over the world

Jag veeeet, jag vet. Sämst uppdatering, men som sagt, det får det lov att vara ibland!! Lovar att uppdateringen lär bli bättre nästnästa vecka då skolan börjar.
Uh, skola....
I förrgår var jag och firade min gammelmormor på hennes 89årsdag och sedan har jag i princip bara legat och kollat på en jävla massa avsnitt av one tree hill! :)
Betalade även min ziperall nu, kändes i hjärtat. Hejdå pengar... men bästa köpet på länge!! :D Idag ska jag nog till Maja, och fixa inför imorgon då vi firar vår kära Lisa på hennes 17årsdag! Partyparty ;)
(förövrigt så cpar blogg.se, jag kan inte ladda upp bilder. Blir cpförbannad här.. ni får stå ut med en tråkig text)
Puuuusss :D

Fallen leaves on the ground ☂

Tänkte på igår, det är bara början av augusti, och det ligger redan en massa gula löv på marken. För tidigt!
Visst jag älskar hösten, älskar att jag kan använda varmare och gosigare kläder, samt stora halsdukar som täcker upp hela mig. Och mina älskade kängor, mums!
Men nej, lite sommar får det allt vara! :(
Blåste som fan igår, och var mulet, och regnade. Regnar idag med.. och snart börjar skolan. Sista året, ÄNTLIGEN!!! Men ser inte fram emot det ändå! :O
Måste införskaffa ny kalender och en bra väska som jag kan ha datorn i. Fuck vad jobbigt det är ibland! ;)
Och en sak som är roligt - mindre än 2 månader kvar tills jag åker till London!!! (förhoppningsvis, om lärarna ens bokat något, blir roligt och se... ) yay

Harkrankar

Jag HATAR harkrankar.
Varför finns dom? Och framför allt... varför vill dom bo i mitt tak?
Hade 5 st jääääääääättefeta harkrankar i taket, tvingade mamma att döda dom. Och nu när jag skulle plocka upp dom och kasta ut dom..TROR NI INTE ATT DEN ENA BÖRJAR LEVA ELLER!?
så nu sitter jag här i sängen, med en gränna polkagris som försvar, livrädd. :( Hate them!!!!

Lavendel☮

smart tips, häng upp lite lavendel i ditt rum.
Det ser bra + luktar jättegott! Passa på innan dom vissnar bort helt... :)

Anonyma facebookare

hahaha dom har kommit med en anonyma facebookare-sida. Men det är nog faktiskt så att mer än hälften av alla som har facebook redan är beroende, och det fattade jag för längesen att jag var, såååå atteeeeeeeehhhhhhh. heheeeeeeehe


Misstolkade texter, roligt!!

Kissar seriöst ner mig.

Det är massa låtar som folk har misstolkat texten på, och den här killen som kallar sig 'Saltmannen' har laddat upp massor. Finns även en sida - Saltmannen.se

KOLLA ALLA PÅ HANS CHANNEL HAHAHA


Allt ska bli som då

Så jävla underbart att vakna till regn.
Hade fönstret öppet hela natten, så när jag vaknade hörde jag spöregnet extra väl. Låg och götta mig i en timma till ljudet av regnet. Åh! :)
Sen körde jag Ewa till jobbet, och åkte till framnäs för att handla. Fick ett sms vid 11 där det stod att jag fått ett paket som nu fanns på Ica Hjertbergs. Jag skickade nämligen tillbaka min ziperall i tisdags, kände att den vart lite för tajt runt rumpan ändå (bootylicious). Och 3 dagar senare, får jag den större! Bra service :)
(med tanke på att det tar typ 3 veckor att få den första gången).
Så jag har bara legat i den nu, och lyssnar lite på Carolina Wallin Pérez :D

It's Jersday, bitches.

Så jävla gött, imorgon när jag vaknar så kommer det ligga ett rykande färskt avsnitt av Jersey Shore på internet!
Season 4 börjar om bokstavligen 2 timmar i USA, åååh så jag har längtat!
Tror min mor är lite taggad i smyg också, jag har allt kommit på henne med att kolla på några avsnitt, HELT SJÄLV, när det fanns annat bra på tv:n. Så jo, hon gillar't :D
Denna säsongen är i Italien, så det lär va grymt ;)
- Kollade förövrigt nyss på Something borrowed med Ewa & mamma, grym film! seee deeeeen jaoooo.
Och vet att mina film-inlägg blivit supersena hehe, jag tar aldrig tummen ur röven. MEN I WILL! För jag vet att ni är små filmälskare innerst inne och läser min blogg för att få lite filmtips hehe ;)

One-t Cool-t / The magic key

Lite nostalgi. Hörde denna låten typ.. 2002? Aslängesen!

Vet att det inte blivit mycket bloggande nu, och skjuter hela tiden upp inläggen om filmerna jag sett. Men dom dyker upp snart förhoppningsvis. Känns som att det enda jag gör nu är att kolla på film, men jag är rätt slut i kroppen. Hemskt också att det redan är augusti? Fan vi börjar skolan om 3 veckor. Suger. Så ne jag tar igen mig nu och vilar ut mig! Inte direkt taggad om man säger så...

Sen måste jag kolla vad jag ska ha som projektarbete. Det är funderingar om att göra om hallen här hemma, men hur kul är det på en skala. Dock ska nog min äldsta syster flytta iväg i höst, så då ville min andra syster ha hennes rum - och då ska jag göra iordning det. Får se :)

Annars; igår var jag hos frisören och klippte mig, inget speciellt dock men faaaan vad hon klippte av. Men det var massa slitet så nu känns håret luftigt och glatt :) men ändå, kortare :(

Nu ska jag leta fram någon bra film att kolla på,

Puss!